Mam AIDS

sage33

mentolka, som rovnaka krv. tiez zboznujem jogurtovu zmrzlinu! pre mna ina volba nie je, proste jogurtova. ale ak je nahodou v lete vecer uz vypredana, tak si skor nedam vobec, ako by som si mala kazit chut inou. moj syn zase cokoladova a obcas pistaciova alebo puncova. on este aj farby rozoznaval davnejsie - nie zelena ako travicka, ale zelena ako pistaciova a ruzova ako puncova :-)))
palomino, byvas v chicagu?
a nie je tam velmi veterno na malincie? :-))) zartujem samozrejme.
ja neviem co by sa malo diat s malincim po dvoch tyzdnoch. radte tie co mate zahradky.
a inak, palomino, o druhej nasho casu sme este sladko nebuvali, aspon ja som sa prave ukladala do postele....

vierka

Poslušne sa hlásim.varí sa mi polievočka/dovarieva/,a potom neskôr urobím vyprážaný syr a hranolčeky.pozývam vás.No a ktým jazdám:ide mi to fajn,priam úžasne ako povedala inštruktorka,len ja mám ten pocit,že niečo dokafrem na skúškach.Už od teraz mi "dupku"zviera.ja som taký strachoput vo vnútri,ale navonok som hrdinka.všetké baby ma pchajú dopredu,že ty choď, ty sa nebojíš...no mne sa to nezdá,ale nech.tak dúfam,že to zvládnem.A ešte chcem prispieť niečím ohľadom zmrzlinky.Včera som chcela kúpiť detičkám do termosky.doma som chcela do nej nakúknuť,či ju netreba opláchnúť,a čo sa nestalo?vybuchla.len jediný krát v nej bola zmrzlina,tak som myslela,že ma manžel zožerie.259 sk v ...

vierka

Poslušne sa hlásim.varí sa mi polievočka/dovarieva/,a potom neskôr urobím vyprážaný syr a hranolčeky.pozývam vás.No a ktým jazdám:ide mi to fajn,priam úžasne ako povedala inštruktorka,len ja mám ten pocit,že niečo dokafrem na skúškach.Už od teraz mi "dupku"zviera.ja som taký strachoput vo vnútri,ale navonok som hrdinka.všetké baby ma pchajú dopredu,že ty choď, ty sa nebojíš...no mne sa to nezdá,ale nech.tak dúfam,že to zvládnem.A ešte chcem prispieť niečím ohľadom zmrzlinky.Včera som chcela kúpiť detičkám do termosky.doma som chcela do nej nakúknuť,či ju netreba opláchnúť,a čo sa nestalo?vybuchla.len jediný krát v nej bola zmrzlina,tak som myslela,že ma manžel zožerie.259 sk v ...

mentolka

hanka aj ja idem na zmrzku,vcera som si dala velku jogurtovu-tu zboznujem a bolo v nej asi 8 mrazenych fantastickych visni mnam!
a predstav si ze aj moj manzel pride z tyzdnovky,ale az v sobotu :c)
dnes sme zaspali do skoly,vstali sme 5 min pred odchodom autobusu,mala plakala,boji sa chuda este nikdy nezaspala tak sme utekali druhym busom a este stihla docupkat akurat zvonilo.ja vzdy do polnoci cakam na tie atb a potom som nevyspata ale keby som si sla lahnut o 21.00 tak sa uz nezobudim o polnoci ani keby mi po izbe chodil tank a strielal.dievcata co mate nove,ako deticky??? hlaste sa.

hanka bez

nie nellka uz negrciavam,ale obcas mi este byva zle,hlavne ked som hladna a to som stale xixi.tento piatok idem na uzv,som natesena ze malicke uvidim :-))
palomino ty este vyspavas vsak? keby sa sem pozrel nezaujaty clovek,pomyslel by si chudera ta palomino do druhej v noci musi makat okolo domu,asi ju manzel tyra.
z tych malin sa nevzrusuj to su potvory,aj nasi doma maju este len take vyschnute pahyle hadam sa poberu.
dnes je tu slnecno,tesim sa na pekny dnik,pojdem na zmrzku s detmi a manzel pride dnes z tyzdnovky takze bude super!

palomino

Vy si sladko spite a my sme az doteraz robili okolo domu:) Neviete poradit, kedy maju zacat rast maliny? Pred asi tromi tyzdnami sme zasadili, len take palicky s korenmi, dvojrocne a uplne nic sa s nimi nedeje:(((

palomino

Tak vam zelam dobru nocku. Manzel mi pride o pol hodinky z roboty, tak idem aspon na chvilu vykuknut predtym von, ten Internet je teda dobra zavislost:(nellka, kolko mas sestier? Ja dve. kavu nepijem, ale viem robit dobru:)

nellka

Nashira, som sa nasmiala!:)A ešte si mi aj pripomenula, teraz na silvestra bola u nás celá banda- ségry s mužmi aj s deťmi. A večer sme sa bavili o kadečom a neviem ako prišiel na rad aj Chuck Norris a ségra hovorí, že"ale však ten je už dávno mŕtvy!", tak sme sa do nej pustili, že nie je, ale ona stále tvrdila, že hej a najmenej 10rokov. Chceli sme to zistiť cez net, našli sme nejakú jeho stránku, tak sme začali vymýšľať, že čo mu tak napísať. A môjho vtipného švagra napadla vetička"Are you death?!"
Myslíte, že by niečo odpísal?:), ako napr. "No, I´m still here?!"
No nasmiali sme sa.
Palomino, vitaj v klube! Tak ty si taká skoro mladomanželka:)To je sranda, tieto časové posuny, ty si ideš variť druhú kávičku a my už pomaly spať:)
Vierka, jazda ako?
Hanka, dúfam, že už neobjímaš Wc misu!
Idem už spať, dobrú noc všetkým a Palomine príjemný zvyšok dňa!:)

palomino

nashira, u nas je teraz tristvrte na tri poobede. Vonku je krasne, teplo a slnecno, konecne, lebo zima bola dlha a toho snehu, tak sa idem trosku prejst...Nasi pisali, ze doma len prsi:( Je u nas o sedem hodin menej ako na Slovensku.
Tie pravdy o Chuckovi su vtipne. Haha.

nashira

A teraz je kolko u vas hodin?:))))Nepatram odkial si ,aby to tak nevyznelo ,ale zaujima sa v akom casovom posune sa bavime:))))))