Mam AIDS

palomino

vierka, vies co moj nebohy ujo hovoril? Ked si v aute, musis sa furt tak rozhliadat ako pes ked s...e. Tak si to zober k srdcu, ja vzdy ked nasadnem do auta nastavujem si sedadlo aj zrkadla tak, aby som dobre videla, netreba nic podcenovat. Najviac nehod sa stava stastisticky prave pri ceste na nakup potravin, ktore su 5 minut od domu...Ale ved sa nic take strasne nestalo, nabuduce uz budes vediet. neviem, kolko mas rokov, ale tipujem, ze si starsia ako ja a to ta obdivujem, ze si trufas jazdit.

vierka

Takže čo z toho vyplývy?že si musím šetriť na "malé"autíčko.Budem zháňať také nejaké od ruky,alebo v bazároch,kým naberiem väčšie skúsenosti.Ale fakt nechápem,odkiaľ som nabrala toľkú odvahu sadnúť sama do octávie.

nashira

Fu Vierka tak si vam zarobila:)))))).No je to sucast autoskoly a zodpovedny je ten kto ta na to naviedol:))))A teda gratulujem k tomu podarenemu deculu....Prva dcera je tiez dobra v skole chodí na 8roc.bilingualne gymnazium je v prime t.j prvy rocnik.No druha ta ide teraz do prvej a to uz mam hrozu rok dopredu....je po mne a to je nieco z coho mam des.To znamena ,ze moje spravanie na ZS bolo mimoriadne ....dvojka z chovania neustale na vlasku .....zial.No a to len preto,ze som bola moc spontanna.Zacalo to tym ,ze do druhej triedy som nastupila na inu skolu ,lebo sme sa stahovali.A tam v tej triede ma neprijali najlepsie ,lebo som bola pehava a vyzerala som drzo.A tak jedneho dne cez prestavku som bola pri tabuli a zo zadu sa mi zacal posmievat spoluziak.Potom ma strkol zo zadu a ja som sa tvarou buchla o tabulu.....zovrela som past a pravackou som mu boxla do huby z fleku otockou.A tak si uz len pamatam ako plakal v prvej lavici a tiekla mu z gamby krv.A hrozili mi dvojkou spravania ....nakoniec som mala len pokarhanie riaditelkou cez rozhlas.No a potom sa to so mnou uz vlieklo az do konca:))))))To bol vsak este komunizmus a vsetko sa bralo sakramensky vazne a chuda mama tá hanba:))))))No a tak ked vidím to moje dietatko ako cez kopirku ....skutocne sa bojim o nu:))).

palomino

vierka, manzel moze byt rad, ze sa nic nestalo tebe, nie tak?:))) Ja som manzelovi naburala dve auta, ale tak poriadne, ze to uz nerozdychali, teraz zase chce, aby som jazdila, ale ja sa zdraham, ved to je posledne, co mame:) On bol zakazdym len rad, ze ja som z toho vysla v poriadku, zachranil ma pas...Jazdila som unavena. Prid si urobit vodicak do Ameriky:) Jazda trva 5 minut, prejdes cez dva semafory a paralelne zaparkujes (tazke!) a uz to mas:)
Budete mat super romantiku v altanku, tu sa to vola gazebo (citaj gazibo), paci sa mi ten nazov ale v slovencine viac. Ja by som rada pomohla, ale my si davame dokopy okolie domu, v lete budeme menit strechu, kompletne prerabat kupelnu, tak nevieme co skor:)

vierka

Sama seba nechápem.Sadla som do octávky ako do lode.my jazdíme na Hyundai ATOS/no neviem či sa to tak píše/Ale pochopíte nie?To sedím tak vysoko,že mám prehľad o všetkom.A v tejto som nevidela nič.len som vyšla z auta,a pozrela som na stav.že hm,keď pôjdem rovno,tak vycúvam.No stalo sa tak,ako sa stalo.A bránu máme takú chu..vú,že až.nejakých 20 cm vychádza na každú stranu voľno.Suseda mi vravela,že,nabudúce vycúvaš,neboj.

vierka

O.K,Sage,stačí ak sa dohodneme kde a kedy.Dobre?berieš dovolenku?A tie škrabance chválabohu niesú.Troška je odbité zo spodu na späťáku,ale to si zoberie manžel na seba.DÚfAM.

sage33

vierka, na brigadu prideme vsetci, aj deti sa tesia. len posli tu octavku....
vierka iiiha, no trenuj este cuvanie, pred skuskami. neviem ci sa skrabance na sluzobnom aute lahko vysvetluju u sefstva, hmm?

vierka

O.K.Palomino,máš to v mrazáku u mňa.Chcem sa vám" pochváliť".Dnes som opäť kosila trávnik,a manžel dorazil domov skôr.nepokosila som ho naraz,lebo som mala v škole rodičko/mimochodom,môj synátor je najlepší v triede jak v čítaní tak v matematike...A dokosila som,keď som sa vrátila.Manžel odparkoval octáviu vo dvore,tak som ho poprosila,aby vycúval,aby som mohla pokosiť.A on mi po dcére poslal kľúče,že si mám vycúvať.neváhala som ani sekundu.No neskončilo to happyendom.Nabúrala som mu pravý späťák,a LTT,že som neurobila ryhu na pravej strane.ešte že je firemná,lebo kebyže to urobím na našej fábii,tak neviem,neviem.

palomino

Ahojte, az teraz sa mi podarila nacitat tato stranka, neviem, preco to blblo. Je prave poludnie, vydatne poprsalo. Idem varit obed. Stale neviem co. Ja viem, dost neskoro, ale ked je clovek sam doma, tak sa nedokope k robote. vierka, mohla by si mi odlozit tie dobroty, co si robila dnes na obed ty:)
hanka bez ako dobre, ze ti tie nevolnosti prechadzaju. Mna velmi bolia prsia, sa mi zda, ze 17.teho mam dostat menzes, tak dufam, ze nie som v tom:) vzdy ma bolia o tomto case, ale tento mesiac je to des.
Byvame v meste, nasa zahradka ma len 20x20 metrov, zasadili sme tam styri pahylky:) Inak som si vysadila pri dome lalie a zrusili niekolko tuji, boli skarede a maju obrovitanske a dlhe korene.