Krvácanie po Escapelle

sladjka

ja som si tabletku dala hnet ako nam praskov prezervativ,aobavam sa ze ak nezabere ci neposkodi vivoj plodu?
escapelle

sobik

v sobotu sa nam stala nehoda - kondom sa pretrhol. HAK som prestala brat pred viac ako pol rokom, po 6-7 rokoch uzivania - citala som, ze je treba robit prestavky a pravdu povedat mala som pocit depresii a upodozrievala som z toho novu HAK.
2 hodiny po nehode s kondomom som vzala escapelle, pretoze po babatku este netuzime, hoci sa lubime. kedze mam hrozne nepravidelnu menstruaciu (pravidelnu som ju mala iba pri HAK), vobec neviem zistit, ci som mala ten den alebo nemala plodne dni. v pondelok som volala svojej lekarke, dnes, po 5tich dnoch, som tam aj zasla. za 300,- korun by mi dala akusi post antikoncepciu (neviem ci sa jedna o liek, ci o injekciu), ale teraz uz nemoze, pretoze som vzala escapelle. ked som sa spytala na ich skusenosti s escapelle, sestricka mi povedala, ze velmi dobre skusenosti s nim nemaju. mam z toho vsetkeho priserny stres. o dva tyzdne od tej nehody s kondomom, mam prist na krv, aby zistili, ci som alebo nie som tehotna. dnes na 4-5 den som zacala spinit, co ako tu citam, nic neznamena. mozno tieto infos niekomu pomozu, ak sa dostane do podobnej situacie. keby nebola akurat sobota, zasla by som najprv k lekarke... takto som to asi cele este viac pokazila...

deenka

Ked som uzila tabletku mala som den po menstrua.Po uziti tabletky som dostala menstruaciu ako si mam teraz vyratat kedy mi pride?

saska12345

Leni, dakujem za odpoved. Vazne, tehotenstvo je to posledne co potrebujem. Nikdy som si menstruaciu, ale normalnu nie toto, neprijala tak ako teraz.

saska12345

Ahojte baby,prosim Vas poradte mi. Uzila som Escapelle do 72hodin po styku. Menstruaciu som dostala skor ako v obyklom case, ale nie je zvycajna, je slaba, prilis tmava, ani keby stara krv, nikdy som taku nemala. Znamena to ze som tehotna? Alebo si preto nemam robit starosti? Neviem dost sa bojim.

jajuska11

ja sa teraz bojim, zobrala som si na konci minuleho mesisaca escapelle, presne 5dni pred menstruaciou, a dostala som ju normalne, a teraz som si escapelle vzala zasa, 14. v pondelok. dnes je sobota, a zacala som mat tmavo hnedy vytok, a trosku aj krv, bude to asi menstruacia. bojim sa ale teraz, ze budem neplodna, alebo sa mi narusi cely cyklus. kedze som si ju vzala aj teraz aj minuly mesiac, kedze viem ze sa nema brat casto. v letaku je napisane, ze ak sa zoberie castejsie ako raz za menstruacny cyklus, tak moze dojst k naruseniu, ine tam nie je,ziadna neplodnost ani ine choroby, no ja sa teaz bojim. uz ju dufam nikdy nebudem musiet brat, ja som ju ani vlastne brat nemusela, lenze ja som dost prehnane na seba, sledujem vsetky choroby, a priatel sa do mna neurobil nikdy,ale ja som taka, ze sa bojim hrozne, tak som si ju radsej zobrala, nechcem este babatko. ma niekto takuto skusenost?je spravne mat obavy??strasne sa bojim aby som nezostala neplodna alebo co. teraz ked mi skonci tento menzes, dalsi dostanem az noramlne o 28dni? alebo tak ako by som ho mala dostat bez tabletky. moze ta tabletka fakt tak ublizit?

baška :)

dominikka : som strašne rada, že si sa ozvala. Vidíš - zo mna niečo bude (nejaká veštica) heh... Tak už len prajem, aby si/sme sa nikdy takto nemuseli stresovať. :)

dominikka

baška :) som ti slubila ze sa ti ozvem ako som dopadla ;) mala si pravdu a dik za pomoc...potom som si robila ten test a bol negativny a dnes som uz konecne dostala kramy :)) takze som happy a dufam ze uz taketo stresy zazivat nebudem :D pa :)