Má niekto skúsenosti s tým, keď sa po užití ESCAPELLE dostaví krvácanie na 5.,6.tak ako to má aj byť, je šanca, že aj tak môžem byť tehotná??? Nie je to náhodou tak, že ked to krvácanie nepríde, tak vtedy je nejaký problém? Prosím, poradte mi niekto, lebo som už zúfala...
Krvácanie po Escapelle
dominikka : inak ako psychicky ťa podporiť ti určite nepomôže! Ako si už mohla číťať, tak aj ja mám (bohužiaľ) s tebletkou skúsenosť a ... mne zabrala :)
Pokiaľ si ju naozaj užila do 72 hodín (čím skôr tým lepšie) tak sa nemáš na 99,9% čoho báť! Neviem prečo by nemal zabrať! Je normálne, ak by ti terza menštruácia vôbec neprišla- predsa máš teraz telo rozhádzané od hormónov, čo boli v tej tabletke.
Určite si v poriadku ale hlavne - NESTRESUJ ! Držím palce a daj vedieť, ako si dopadla... Môžno tvoja skúsenosť zas niekomu pomôže ...
mi nieco hovorte o strese:(my sme mali nechraneny pohlavny styk den po ukonceni mojej menstruacii a do 12hod som uzila Escapelle,na 4.den od uzitia som mala krvacanie ale trvalo len 1 den a oficialnu menstruaciu som mala dostat teraz vo stvrtok 3.4 a stale nic :( jaaa sa asi zblaznim,stale nato myslim.Viem ze najlepsie by bolo navstivit gynekologa ale mam z toho vsetkeho strach... myslite ze by ta "tabletka po" nezabrala? :( myslite ze zalezi v akom cykle sa tabletka uzije?prosim vas nejak mi poradte dakujem inak ste zlate :)
no, ja tiez stresujem, pred tyzdnom sa nam stala pri styku nehoda a sla som k lekarovi az o dva dni, pretoze boli sviatky a pretoze som nevedela, ze escapelle vobec existuje a ze je bez predpisu...
takze som ho vzala az nejakych 40 hodin po styku, je odvtedy takmer tyzden a nic ale dnes mam nevolnosti ako pri tehu, takze sa zacinam vytesovat na tretie babo...ach jo, uvidime...
ak nedostanes menzes do buduceho tyzdna, najneskor v piatok chod ku gynekologovi.. Ale podla mna tehotna nie si, nestresuj sa. Bud pockaj este par dni,ale ked uz sa velmi bojis, tak behni k lekarovi a ten ti to povie na 100% a budes pokojnejsia.
ahojte.prosim vas uzila som tabletku ESCAPELLE a stale som nedostala menstruaciu.mala som dostat 27. a stale nic.aj ked je pravda ze niesu celkom este pravidelne.tabletku som uzila po prvykrat...a uz som si robila 2 tehotenske testy a ukazalali ze niesom tehotna.je to normalne ze mi meskaju?
Baška :) ahoj! máš úplnú pravdu s tým svedomím. hryzie potvora až do kosti! nikdy by som nebola povedala, že sa akurát mne takéto dačo môže prihodiť... ale toto už zrejme patrí do trochu inej diskusie. držím palce aj ja tebe. ozvem sa :)
jéé- Malinka- som rada že si sa ozvala. Neboj sa už toľko...
Po tom, čo si teraz napísala, si skôr myslím, že: ťa hryzie svedomie ako to, že by si sa mala báť, že si tehotná. Escapelle zabralo väčšine ženám, tak si nemyslím, že ty by si mala byť tá menšina. Asi viem čo zažívaš- tiež som sa nervovala no je to už mesiac a niečo, tak snáď bude všetko O.K tak ako u mňa tak aj u teba :))
No preistotu by som aj tak zašla k tomu gyn., nech ti to potvrdí.- ja idem budúci týžden, bo ma stále svedomie trošku hryzie. Tak- držím palčeky a zas sa ozvi :))
Baška :) ... ďakujem za podporu. ja si to tiež vykladám tak, ako si napísala aj ty sama, ale obavy z otehotnenia u mňa ešte pretrvávajú. som už síce trochu kľudnejšia, ale stále vo mne hlodajú pochybnosti. ku gynekológovi zájdem asi budúci týždeň, nech ten nado mnou vyriekne ortieľ. dnes je to 15-ty deň po pohlavnom styku, tak ktovie, či mi vôbec dačo bude vedieť v tejto fáze povedať. stres je o to silnejší, že okolnosti môjho nechráneného styku boli trochu... proste... trochu nerozvážne
Monika...nemáš sa čoho báť. Ono to, že zas - tak skoro krvácaš - je spôsobené asi tým, že maternica sa ti upravuje tak, aby sa vajíčko v nej nemohlo "usalašiť". Teda tak som to pochopila aspon ja. Určtie si pozri staršie príspevky na tuto tému(ak si tak už neurobila) alebo najlepšie by bolo zájsť za gynekologom. On ťa ubezpečí asi uplne najlepšie. Každá žena reaguje na Escapelle inak, takže tvoja reakcia môže byť tiež normálna. Držím palce :))
val ti uprimne zavidim. mne trva menstruacia po uziti escapelle uz treti den, len ma metie, ze poslednu riadnu menstruaciu som mala pred vyse tyzdnom. tak neviem co ma vlastne este caka. je to na draka. takyto stres! uf!!!