Krvácanie po Escapelle

janaaaaaaaaaa

Mila jajuska11, tu nejde o to, ci mozes uzit druhu tabletku alebo nie.Zobud sa, ale ci ti aj pomoze.Nie je stopercentne, ze neostanes tehotna, ked ju uzijes. Ja som ju uzila raz v zivote a ostala som tehotna a to nie preto, ze by som nebola nezodpovedna, ale zlyhala ochrana

jajuska11

ahojte, uzila prosim vas nejaka z vas escapelle v jeden menstruacny cyklus, a potom asi tak o tri tyzdne drhy??ja som uzila minuly mesiac, tak koncom mesiaca,nic som nemala, ziadny vytok ani ine vedlajsie ucinky, a teraz sme mali zasa nehodu, a kupila som si ju znova, mozem ju uzit????nenarusi sa mi mnestruacny cyklus?nie je to nebezpecne?ma uz niekto take skusenosti? ja som citala, ze by sa nemaala uzivat viac ako raz za menstr.cyklus...ja som ju uzila minuly cyklus raz a teraz by som chcela znova. prosim napiste mi zostava mi uz malo casu na uzitie, tabletku mam pri sebe a rozhodujem sa ci uzit ci nie..dakujem

deenka

ahojte,vidim ze som neni sama.v sobotu mi koncil mentez a mali sme s priatelom nechraneny styk.Tabletku som uzila do 16h a dnes na 5 den som dostala menzes.Ako citam vase prispevky tak by to malo byt O.K aspon dufam Zelam aj vam nech vam to dobre dopadne :D

lenca

rika, urcite nie si tehotna!
snickers, na tvojom mieste by som si nebola ista nicim, niekto tu spominal kalendar, kde si mozes vyratat, aka je v tvojom pripade pravdepodobnost otehotnenia dva dni po menstruacii, skus dat do google -kalendare - tam by mal byt menstruacny

snickers01

ahojte kocky...chcela by som sa opytat ci ak som mala pohlavny styk pri ktorom praskol prezervativ...ale partner ho "skor vytiahol" ci mozem otehotnit aj napriek tomu ze to bolo 2 dni od skonceia menstruacie.viete ak by aj by slo do mna len kuuusticek ci mozem otehotniet aj napriek tomu...dakujem za odpoved

rika

Ahoj baby tak hľadala som niečo o tabletke Escapelle, lebo tiež sa obávam, či nemôžem byť v tom. S priateľom sa nám roztrhol kondom, no neejakuloval do mna..ale pre istotu som do 3 hodín užila tabletku,v tom období mi končila menštruácia, no do 5 dní som znova dostala krámy ktoré trvali normálne 6 dní..Myslíte že by som mohla byť tehotná, lebo ja som hypochonder..a cítim napätie v prsnikoch a už si namýšľam či nejde o otehotnenie..Dakujem..za rady.

malinka

baška :) tak nakoniec moje tri tyzdne napatia a trapenia dopadli dobre - prisla mi v normalnom case tak veľmi ocakavana menstruacia. doslova skacem odzemok. boli to ale poriadne nervy a vari to tiez bolo pre mna dost dobre ponaucenie. nabuduce si veci asi lepsie premyslim. a ty ako? nikde tu nic o sebe nespominas...

dominikka

baška :) dakujem si moc zlata :) vies uz som sa celkom upokojila ved nakoniec uz to nijak neovplyvnim a tym stresom si to predsa len zhorsujem...tak uvidim,asi si spravim test a to by ma uz mohlo ukludnit nadobro :D a ked nie tak to bude maly motorkar;) ale aj tak ti dam vedet jak som dopadla :))