Krvácanie po Escapelle

malinka

ja som mala nechraneney styk v posledny den menstruacie. do 24 hodin som uzila escapelle. preslo 5 dni od uzitia, pocas ktorych som mala slabucke pichanie v podbrusku, inak ziadne mimoriadne vedlajsie ucinky, samozrejme az na velky stres z otehotnenia. na piaty den som dostala stredne silne krvacanie, ktore trva uz dva dni. utesujem sa, ze tabletka tym padom asi zabrala. pockam na skoncenie krvacania a rychlo utekam ku gynekologovi. stale som v napati, je to poriadny stres.

val

pls
totiz, asi mi Escapelle nezabralo, uz som mala dostat krvacanie po mesiaci a nic, tak pojdem na gyndu, len chcem vediet, ci je cenovy rozdiel. Inak super,... ta tabletka stala 7stovak a efekt ziadny..., mam 3 deti a takuto nehodu som po 10tich rokoch od posledneho porodu naozaj necakala

baška :)

... no zo všetkých príspevkov tu môžeš vidieť, že každá žena na Escapelle reaguje uplne inak. Niktorá len "špiní", iná dostane menštruáciu a niektorá vôbec nie. Ak si užila tabletku "po" prvýkrát, tak uvidíš ako bude tvoje telo ragovať- to sa teraz nedá povedať, čo bude...( napr. moje- dostala som menštruáciu na 8.deň).
Ale ak si chceš byť jednoznačne istá, určite zájdi ku gynekologičke - nebudeš tam prvá ani posledná, ktorá sa bude pýtať na takúto vec. :) Držím palce a potom môžeš napísať, ako tvoje telo reagovalo- niekomu to možno pomôže.

snickers01

ahojte.moze mi niekto prosim vas napisat ako to vsetko prebieha ak som tu tabletku uz vzala?pride mi po nej krvacanie?a do akeho casu asi?a potom by som mala dostat normalne menstruaciu ale mi bude meskat?co sa vlastne bude diat?moze mi nuiekto prosim vas pomoct?dakujem

viya

Ahoj,ja skusenost s Escapelle mam,a teda,vzala som si tabletu vcas,no krvacanie sa nedostavilo a nakolko sa cela situacia odohrala pred 4 mesiacmi a ja ziadne miminko necakam,tak si myslim,ze je to ok:-) Budte pokojne,citajte letacik, nie je to ako Postinor.Ale pravdepodobne je lepsie ubezpecit sa u gynekologa.

pravda je taká...

www.nobel.sk no kočky , tu máte príbalový leták od escapelle... a je to inak ako sa tu píše, lebo postinor bol do týždna krvácanie, tu je to inak, čítajte...

baška :)

ahoj...
ja som prednedávnom Escapelle musela užiť a tiež som tu čítala, že by sa mala dostaviť menštrácia alebo aspon špinenie do pár dní (čítala som že do troch a že to má naznačovať prispôsobenie maternice na to, aby sa tam vajíčko nemohlo usadiť)! No píšu o tom iba tu - na príbalovom letáčiku som sa nič také nedočítala, tak som to tu tiež zisťovala či musí a pod...
Ja som nič nemala asi 8 dní a už som z toho bola poriadne nervózna, ale našťastie na 8.deň som dostala krámy, takže teraz... oslavujem :D heh ( preistotu som si urobila ešte aj teh. test a bol negatívny, takže ... super- snád sa môžem radovať, lebo bábo teraz nemôžem mať).
Držím palce ale pre pokoj na duši si urob tehotenský test :)

jaja

ked sa dostaví krvácanie do týždna, tak by to malo byť ok, aspon tak to chápem ja...ked nie treba ísť na gyndu.