Krvácanie po Escapelle

ivka15

Hapacabanna dakujem ti velmi pekneee za radu:-)))a co ak nedostanej do tyzdna krvacanie???:-((to znamena ze som tehotna ???:-(((vies lebo mam ist 14 oktobra na operaciu na vybratie mandli a to nesmiem mat vtdy kramy a bojim sa ze ked sa mi cil vseliako poposuvaju aby om ich nedostala po operacii alebo tesne pred :-(((ach jaaj neviem co mam robit....a fotrovci nevedia ze som ju zjedla tak neviem ci to mam doktorovi povedat ze som ju mala vies aby sa mi daco nestalo pocas tej operacie :-((opd dakujeeem

Hapacabanna

Ahoj Ivka15,krvacanie by sa ti malo dostavit tak maximalne do tyzdna(i ked nie je pravidlo,ale aspon spinenie)a menstruacny cyklus sa ti potom moze oddialit,pretoze to v tvojom tele spravi hala-bala,takze na menstruaciu si trosku pockas.No niektore zeny maju pravidelny cyklus aj po uziti tabletky.U kazdej zeny je to odlisne.

ivka15

awojteeee :-)))pjosim vas poratte mi ako je to presne s Escapelle tabletkou....uzila som ju vcera vecer asi po 23 hodinach....a neviem co mam eraz robit ale strasne stresujem :-(kedy by mi malo prist teraz krvacanie????asi do 5 az 6 dni????alebo ako???....a potom si mam ako kramy vyratat???normalne jak mi skoncia tak odtedy???...pjosiiim PORATTE DAKUJEEEEM :-)))

matia

ake mate skusenosti s tabletou rano po.užila som ju pred dvoma mesiacmi ale mam pocit že som tehotna nalievaju sa mi prsia a boli ma v podbrušku menštruaciu som mala aj v juli aj v auguste mala ste niektora aj taky problem ako to dopadlo odpište

mishaja

no to je tazke povedat, na kazdeho to vplyva inak,ale ja som pocula,ze vacsina dievcat dostane menstruaciu do cca6 dni,len neviem co je na tom pravda

fňuk

ahojte baby ako to je vlastne s tým krvácaním, koľko dní po užití by sa to malo dostaviť......tabletku som užila v nedeľu a stále nič......som z toho nervózna a bojím sa....ďakujem

mishaja

ahojte,chcem sa opytat,mala som sex v prvy den po menstruacii,ale do 20 hodin som si vzala escapelle,a menstruaciu som zase dostala do 5-6 dni,mozmem byt aj tak tehotna?

snickers01

ahojte,tato moja otazka nema nic spolocne s tebletkou ale tiez s tehotenstvom.ak som dostala menstruaciu a hned v ten den som mala pohlavny styk nechraneny ale nic do mna neslo okrem toho co z partnera ide pred tym ako dojde k erekcii mozem ostat tehotna?dakujem za odpoved

janka

ahojte dievcence, dakujeme, syncek je zlatucky, nakoniec sme aj radi,ze ho mame. Drzte sa,skalocka este vydrz,vsetko dopadne dobre,a kedze si mavala nepravidelnu, tak este vyckaj, alebo si urob test.ahojkyyyy

skalocka

Ahojte, Janka, Tebe by som chcela zagratulovat k syncekovi :) hadam je vsetko v poriadku. A dievcata hadam dostali menstruaciu.. Ja mam podobny problem. Stazene je to tym, ze som v zahranici. Vo stvrtok sme po nahodnom zvleceni kondomu sli hned s priatelom na pohotovost a tabletku som uzila asi 2h po. Neviem ale jej nazov, ale je to tabletka po. no dnes uz je dalsi stvrtok a ja stale nemam menstruaciu.. mavala som ju vzdy nepravidelnu, ale naposledy som ju mala na prelome marca/aprila :( a priatel ma sem prisiel pozriet az teraz, takze urcite som predtym nemohla otehotniet. A uz par dni beham na wc, strasne ma prehana... poradte mi prosim :(