Má niekto skúsenosti s tým, keď sa po užití ESCAPELLE dostaví krvácanie na 5.,6.tak ako to má aj byť, je šanca, že aj tak môžem byť tehotná??? Nie je to náhodou tak, že ked to krvácanie nepríde, tak vtedy je nejaký problém? Prosím, poradte mi niekto, lebo som už zúfala...
Krvácanie po Escapelle
Ahoj Janka a gratulujem k syncekovi.:) Aj som si tak myslela, ze ci si uz neisla do nemocnice, ked sa neozyvas. Super, ze vsetko dobre dopadlo, a ze ste zdravi.
Ja som si urobila niekolko testov a dopadli negativne. Po poslednom krvacani som dostala kvazi po tyzdni dalsie a spomenula som si, ze o par tyzdnov mam ist aj tak na preventivnu prehliatku na gynekologiu, tak som si povedala, ze uz to nebudem s tou krvou nahanat, ze ked som tehotna, tak aj tak je to uz jedno. Ale kedze zase krvacam a testy tiez nic neukazali, tak nakoniec tehotna vyzera, ze niesom.
A teraz neviem, ci je to tymi hormonmi, stresom, cakanim ci cim, ale uz ani neviem, ci sa mam z toho radovat... Niekedy sa nespravam asi normalne, ...alebo si mi len ukazala, ze tak ci tak, bude vsetko ok...
Uz teda len dufam, ze raz, ked sa rozhodneme deti mat, tak nebude s tym ziadny problem...
snickers01 : určite je to normálne- tá tabletka je predsa len pre organizmus veľké skústo chémie, takže to,že budeš mať teraz menštruáciu rozhádzanu, je v bežné. No ak sa chceš upokojiť, tak navštív gynekológa a budeš to mať na 100% :) ja som tiež užila no stále som sa stresovala - tak som šla k ženskej a až potom mi odľahlo :)
Janka- gratulujem k peknému prírastku, nech ste hlavne všetci zdraví :)
ahojte, tak ja som uz aj doma z porodnice, mame krasneho chlapceka a sobik ty ako?
ahoj chcela by som vas poprosit o radu.pred mesiacom som uzila escapelle a menstruacia sa dostavila.no tento mesiac akosi nie...moze za to aj ta tabletka ze mi meska?dakujem
ahojte, pisala som ti nedavno, len vam chcem povedat ako to skoncilo.. mala som cca tyzden spinenie, ktore preslo do normalnej menstruacie..aj tak som si chcela byt uplne ista a isla som ku svojmu gynegologovi a ten z krvi zistil, ze tehotna nie som..cize tie tabletky niekedy aj zaberaju..nebojte nic:) hlavne ty sobik..urcite nie si tehotna...a Lucka ty podla mna tiez nie si tehotna..no a janka vela stastia pri porode, nech vsetko prebehne ok..:) drzte sa baby
Dakujem Janka za podporu. Dam potom vediet, ako to cele skoncilo. A ty sa tiez netrap. Podla toho co pises, si rozumna osoba, takze sa nemas coho bat. Prajem ti vela stastia.
tak potom vela stastia :)))a len dufam ze mne sa to nestane lebo mam este cas:))
Ano sobik to mas pravdu, hlavne nech sme zdravi aj nase deticky. Sme sice dospele, ale je to necakane, neplanovane, je to sok. V podstate sme aj zodpovedne, to co sa prihodilo - ja hovorim bol osud. Malo to tak byt, viem inak, ze by sme to babatko planovali este velmi dlho.Ale v tvojom pripade to nie je este iste, tak sa nestresuj zbytocne.
ano som, uz dokonca mam buduci tyzden aj termin porodu
Janka,ak hovoris ze tebe menstruacia neprisla si teraz v druhom stave???hmmm