Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
dakujem adrinkas...:)snad to bude dobre. Vies co by som velmi chcela? Chcela by som ist konecne na dovolenku k moru. Odkedy mam tuto potvoru, tak som zvladla akurat Prahu, Pandorf., Vieden a raz Budapest. Ale ist tak daleko sa bojim strasne moc. Kazde leto sa vyhovorim. Ale, tento rok mozno bude aj to babo, tak nikam nepojdem, ale to by mi nevadilo...:)Som ja ale strasna, vsak?
cau rita.. teda myslela som na teba, ze kedy tam ides. urcite neskoncis na psychiatrii zavreta, to by sme tam boli vsetci :-) nebojkaj nic, urcite ti to pomoze, vyrozpravas sa a pripadne ti da aj lieky, uvidis. potom sa nam pochval, ako si dopadla.kazdopadne budem drzat palceky.
ahojte moji zlati, zajtra mam ist k tej doktorke. Aj sa tesim, aj ma chyta hroza. Co ked povie, ze som uplny magor? A da mi kopec liekov? A co ked sa toho nikdy nezbavim a skoncim dakde na psychiatrii zavreta? To je asi moj najvacsi strach. Toho, ze umriem, toho sa vobec nebojim. Jaj, ale sa bojim.
ahoj adrinkas, vidim, ze si zacala zit naplno:) to je super, steper je dobra vec. Ja sa zasa rozculujem, ze prsi. Tak strasne by som sa chcela ist korculovat. No nevadi, zacvicim si znova jogu. Ano, pozitivne mysliet, to je najdolezijetsie zo vsetkeho. Tesit sa z niecoho. Su dni, ked sa to akosi neda, ale treba vtedy nieco zacat robit, ako aj Milos minule spominal. Cokolvek, upratovat, kuknut si dobry film....
rita, ked sa ti da pracovat aj z domu, preco to nevyuzit :-) tiez by som to brala...
majul, vsetci vieme o com hovoris, pises. podstata je tieto pocity a myslienky zahnat z hlavy von, pisali to tu viaceri, par stran dozadu...povedz si je to len myslienka a myslienky nezabijaju, urcite nezomries kvoli myslienke, co sa zrodi v tvojej hlave, viem je to neprijemne a tiez ma to velmi obmedzuje.Mne pomaha pozitivnejsie myslenie a ked sa na nieco tesim, vtedy ma ani nenapadne, ze mi nieco je.... jj a vcera som cvicila na stepri, oprasila som ho po vyse dvoch rokoch.. celkom sranda, naplno hudba a bola som stastna...
Ahojte všetci. Včera som sa trocha rozpísala o mojom trápení.Chcem sa z toho dostať von, ale bojím sa, Už sa bojím všetkého. Sama sa bojím byť, sama sa bojím niekde ísť, pociťujem to ako obmedzovanie môjho života, lebo ma to v živote vo všetkom brzdí. U mňa je to asi veľmi silná panická porucha. Hlavne, keď mám tie pocity, že hoppá, niečo mi je, to ma len tak pochytí, z ničoho nič, až natoľko sama seba naľakám, že mi je naozaj ukrutne zle. Potom si dám buď utišujúce lieky alebo keď je so mnou niekto, ten sa ma pokúša ukľudňovať. Je to hrozné! Má to aj iný také silné alebo, ako si ja namýšľam, mám to len ja takéto? Je to veľmi nepríjemné! Ak mi vie niekto ešte niečo poradiť ako proti tomu bojovať, nech mi napíše môže aj na môj e-mail : maya.p@post.sk. Všetkým vopred ďakujem. A držme sa! Maja. /Majul/
adrinkas a verim, ze je na ustupe...:) vsetko zvladneme, uvidis, drzim palce (aj na nohach)
no, pracujem, ale z domu...ziadna slava, vsak? nie ste na mna teraz moc hrdi. Niekedy robime z domu a to je prave teraz. Ale mam straaaaasne vela prace a celkom mi to dnes ide. Citim sa velmi dobre dnes. Al uz tiez budem koncit. uz som mala o 4.
ja by som este potrebovala spalit nieco, dufam, ze cvicenim to dobehnem... inak u muzov je take brusko hroooozne sexi... rita si v praci? ja este ano, aj ked normalne by som uz ani nevidela, dnes mam celkom dost energie povybavovat aj starsie veci, na ktore som predtym nemala ani pomyslenie, ja fakt dufam, ze ta pliaga je na ustupe....
tak to nie je nic pre mna, lebo ja som aj tak dost chuda....:) Co sa mozno zmeni, ked by som mala brat tie AD. Ale to by som vazne nechcela. So svojou postavou som dost spokojna.