Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

elina

Rita: kde si zohnala tú knižku a ako sa presne volá??? Je to tá: Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov??? Kde sa to dá kúpiť?

adrinkas

ahojteeeee... uz som tu dlhsie nebola, ale nezabudam na vas.je pravda, ze ked je cloveku lepsie, prestane mysliet na problemy. ja som bola vcera na masazi a taaak mi potom bolo skvelo, ze som zaspinkala ako male babo.Milos, svata pravda o krcnom svalstve, prave to mi rozmasirovala a normalne citim tam akoby svalovicu. a bola som na tom spinningu, ale ludia moji taka svalovica, ze dva dni som chodila ako lazar. no ked clovek zacne nieco po rokoch so sebou robit, trochu to potrva.. ale rita skus ten bike, uvidis, ved teraz su aj ceny celkom prijatelne.... krasny dnik vsetkym! :-)

rita

Ja som to velmi dlho doma nepovedala, lebo som sa bala, co mi povedia. Mam pocit, ze doteraz to nechapu, ani si to nevedia predstavit, ale co uz. Moj priatel mi povedal, ze neboj sa, my sa z toho spolu dostaneme. Tak to mi velmi pomohlo. Ked ani on si nemysli, ze som cvok, tak je to dobre...xixixi A ja som si kedysi hovorila toto, niekto sa boji pavukov, niekto tmy, iny vysky a ja sa bojim ist von sama, aby sa mi nieco nestalo. O co vacsi cvok som ja ako oni? No, ale boli obdobia, kedy som sa vzchopila a zvladla som ist aj sama von a daleko na dlho a potom sa to vratilo. A to vsetko bez liekov. Kazdy z nas ma silu s tym bojovat, len niekedy mensiu...;o( A mali by ste si kupit tu knihu, co odporucal aj Milos. Ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov - David Servan Schreiber. Alebo pozicat z kniznice. Najdete tam dost podnetnych veci. Adrinkas, rozmyslam nad kupou stacionarneho bycikla...snad nebude sluzit ako vesiak.xixixi Hlavne sa drzte v klude, robte to, co vas bavi a bude nam vsetkym dobre.

deny2525

ahoj Rita diky zaa povzbudenie.mna doma povazuju za blazna.mam stym obrovske problemy.zdravy clovek nemoze vediet co sa odohrava v nasich hlavach.mne sa len vyhrazaju ustavom.bola som 4 krat uz v nemocnici skrs tie depky.vsetci sa navzajom podporujeme a som rada ze su tu aj ludia ktory maju podobne problemy.

Najčítanejšie články