Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

999

neviem ci mozrm ale aj sa ta spytam rada yb som vedela asko si prezivala tehotenstvo ak by si mi mohla odpovedat velmi by si mi pomohla aj ked neviem co presne mam jasu to priznaky panickej poruchy alebo tetanie rada by som othotenela ale citim sa vdaka tejto chorebe tak ako ostatny na...takze mam obrovsky strach pustit sa do toho rada by som vedela ci sa to da zvladnut as ako sa tato choroba pocas tehotenstva prejavuje ak mozes tak mi odpovedz dakujem

adrinkas

ahojte moji mili... veve gratulujem k dcerke. co si citila po porode? preco myslis, ze sa ti psychicky stav zhorsil a znova beries AD? ja chapem, ze je to hormonmi.. prave preto neviem ci mat este dieta, aj by som chcela, ale bojim sa ze po porode sa to zhorsi...drzkam vam palceky.. :-)

Veve

Ahojte
No tak to mám už za sebou.Myslím pôrod.Dcérka sa mi narodila 15.februára.Pre mňa to bolo hrozné ale našťastie bol pri mne môj priatel inak neviem akoby som to zvládla. Po pôrode mi začala blbnúť psychika-začala som mať úzkosti a depresie.Poslali ma na psychiatr.vyšetrenie.Teraz užívam lieky-seroxat.Musela som prestať kojiť čo mi bolo veľmi ľúto.Ale potom som si uvedomila že to takto bude lešpie.Malej dávam Nutrilon-papá dobre. Po psychic.stránke je to teraz o niečo lepšie.

twiggy

môže sa pri panickej poruche brať hormonálna antikoncepcia??....ja ju beriem a keď ju mám vysadenú v týždni menštruácie je mi nahjhoršie...nemôže aj HAK toto nejak ovplyvňovať??

deny2525

ahoj vlastik.beriem ixel uz pol roka.mne zacal ucinkovat asi po tyzdni.a co sa tyka vedlajsich ucinkov ja som nic na sebe nespozorovala.nesmies ho prestat nahle uzivat.a ako sa inak citis?

nikabb

ahoj deny, zatial sa toho len obavam, pretoze som to niekde aj citala a mam dlhodoby vztah, nechcela by som to nejak narušiť, ale uvidim casom, teraz som ich iba zacala brat. :o))
Vlastimil... ja mam pocit, ze sa potim viac ako inokedy, ine som zatial nic nespozorovala a skusenosti nemam, lebo som iba teraz zacala s AD. :o))

vlastimil

Chcel by som sa informovat na liek ixel .Ake mate s nim skusenosti.Za aky cas zacal ucinkovat u vas,A ake neziaduce ucinky ste mali.

rita

ahoj elina, ano, je to ta knizka a objednala som si ju cez www.martinus.sk. Inac, ahojte vsetci, pekne sa nam to tu rozrastlo. Adrinkas, idem si zohnat ten bicykel, ale bude to musiet pockat, lebo o mesiac sa stahujem, tak to budu ine fofry. Inak, uz chodim do prace a je mi celkom fajn. Musim si zaklopat. A uz konecne aj spim celu noc, takze tie pociatocne vedlajsie ucinky mi uz celkom vymizli, zaco som velmi vdacna. A ked nepriberiem, tak to bude dokonale...;o))

deny2525

ahoj nika tak to ti bohuzial neporadim som sama.ale nemyslim ze by to mohlo niako ovplyvnit chut na sex.mas taky pocit alebo len sa toho obavas?

nikabb

Ahoj Deny2525, dufam, ze ani ja nepriberiem, ved uvidime, ale chcem sa este spytat ci ti AD aj znizuju chut na sex?