Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Mariaa, ten Pangamin si kludne daj, je to skvela vec, ta ti neublizi, ved je to skoro pivko...;o)) srandujem, ale naozaj ma velky obsah vit. B, jedine, coho by si sa mohla bat je, ze po nom mozno priberies, ale to nie 10 kg, mozno 1-2. Aj to je u kazdeho individualne. V kazdom pripade sa nemusis bat, nejde o hokusy-pokusy.
LEBO JA MOC NA SEBE NEMOZEM ROBIT HOKUSI-POKUSI;))))...................
jasne zalezi to len na tebe,ja tiez radsej berieM vit. a mineral. v strave ako v tabletach,ale niektore musim brat takto...kazdy vie najlepsie ,co mu chyba a ako mu to vyhovuje ja som zase prisla na to,ze ked vynecham vit.sk.B /ten B-komplex/tak zase mi chyba a som taka dobyta ako pes,ale keby B-vitaminy boli v inej forme tak by som skusila,ale neviem ,co by mi na to povedali creva.PANGAMIN-ZE OBSAHUJE VITAMINY SK.-B...MNE SA OSVEDCIL B-KOMPLEX TAK HO BERIEM...ALE KAMARATKA MI O TOM PANGAMINE POVEDALA,TAK NEVIEM,CI HO MAM VYSKUSAT...:((((.....
ja som brala b-komplex forte- po mesiaci brania sa mi zdalo, že som viac nervozna... neviem ale ak by som brala nejaké vitamíny, tak už len potravinové doplnky...
ospravedlnujem sa tento prispevok mal patrit na inu temu.
ja si zase myslim,ze preco nie kazdy ma ine chute,nie?
jaja prave o tom som pisala,mozeme byt silne/si asi taka ako ja silna.../ale ked telu nieco chyba ani tie nase slova mu nepomozu...to prave je zahada a treba hladat priciny a vacsinou je to zo stressu a ked telo nema dostatok vitam. a mineralou vtedy zacne stavkovat ja si tak myslim,ale nie som ziadna odbornicka.Precitaj si len,o vitam.SK.B ake su dolezite pre telo,alebo taky vapnik horcik a dalsie a ked cloveku chybaju tak ako to telo moze fungovat,a stress zasa tieto ziviny v tele nici...a ked ich nedoplnime tak preto tak reaguje,i ked si silny clovek...aspon ja si to tak vysvetlujem...
prečo je to tak, že ked príde silnejší atak, tak potom som z toho vykoľajená na dalšie 2 dni? (taká precitlivelá - preto, že som si zasa priznala nejaké negatívne veci? niekedy sa to proste nedá tak ľahko ovládnuť!!!)
podobne:-)))
tak sme sa pochopili,prajem ti krasny den...