Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

jarus

MILOS M
ďakujem za odpoveď. S manželom sme sa nikdy nehádali, sme normálna rodina, akurát dosť uponáhľaná a dávala som jej viac voľnosti, ako zniesla. Ja som bola vychovaná prísne, tak tú voľnosť som jej dopriala v dobrom...nemusela doma nič robiť, všetok čas bol iba jej...ale...chýbali nám spoločne strávené chvíle, slová, objatia...teda...ani nie z mojej, ako z manželovej strany...to sme rozobrali teraz na rodinnej terapii spolu s ňou. Objali sa a asi prvýkrát videla svojho otca plakať...ona plakala stále....ale je ešte niečo, čo ju trápi viac, čo sa vraj odhodláva nám povedať...nebudem naliehať, nechám to na ňu...ale...ak sa vyrozpráva, príde na iné myšlienky...trápi ju podvedomie... bojím sa, aby sa jej nevrátili stavy, že nebude môcť dýchať a odpadne...na víkend ju prepúšťajú domov :-) Neskutočne sa na ňu teším, lebo mne veľmi chýba. Máme kamarátsky vzťah, ale...nevedela mi povedať, to, čo ju trápilo.
Určite jej poviem o tejto super stránke, ktoré som našla pri hľadaní informácii o panickej poruche a bude sem písať aj ona svoje dojmy - snáď už len dobré rady :-)

[zruseny12]

elessar,ved ja sa liecim uz cez rok a je to na dobrej ceste...len nemozem povolit...som velmi citliva na stress,najmensi stress ma hned dostane a spanku vela potrebujem...nechce sa mi stale vypisovat,co vsetko mi je a co vsetko sa mi napravilo scasti,ale jasne ty vsetko nevies tak ta chapem snazis sa mi len pomoct...dakujem...ale ja uz som na dobrej ceste,je pravda,ze ked clovek tu nieco pise,a ten druhy o nom necita vsetko vyzera to tak,ze nevie si rady,ja uz mam pre seba riesenie,ale stale je co sa ucit a spoznavat...a da sa tu aj s ludmi dobre komunikovat...takze este raz diky...a ty veris na fazy mesiaca?

elessar

MARIAA...nie je dolezite, ci to sposobil stres, alebo zla zivotosprava, dosledok je ten isty - nieco v tele nefunguje tak ako ma. samozrejme je potrebne liecit primarne pricinu (zbavit sa stresu), ale aj nasledky, ktore zanechal (problemy s travenim, neschopnost organizmu vstrebat doleziote latky a pod.) no a pri tom su napomocne rozne detox. programy. aj ja som si jeden sam naordinoval a uz cakam iba na spln a ubudanie mesiaca (nie, nie som blazon, ale verim, ze mesacne fazy nas ovplyvnuju :)), aby som ho mohol zrealizovat. uz sa tesim, najradsej by som zacal hned :)))

[zruseny12]

ja na kosti beriem vapnik a ryby olej, aj magnezium aj v doplnkoch ho mam podla krvnej skupiny a teraz sa mozno pousmejes mam 40 rokov,ale prave dnes mi prisli doplnky pre zeny v Menopauze a tam maju vselijake liecive rastliny ,tie doplnky...tak chcem to telo uz pripravovat a posilnovat na to obdobie...menopauzi...hoci neviem kedy to pride...:))).............idem si urobit jest,lebo som hladna ako vlk....prajem ti dobru chut jaja aj ostatnym...

jaja

ja mám aj ľubovník od RNG, a nejakú dobrú zmes minerálov na kosti, ľubovník fajn ukľudnuje... ale netreba sa poddať, lebo musím toho viacej zjesť, ako ked sa snažím byť ok...

[zruseny12]

neskusala,ale chcela by som kokosovy olej alebo Q10,lebo ,ze vraj je to lacnejsie ako v lekarni...potrebujem nieco na energiu,lebo mi od unavy padaju viecka...niekedy som ako namesacna...