Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

amanda1

Ahojte vsetci a vsetkym zelam peknu nedelu.Dlho som tu uz nebola ale vsetko som si rada precitala.Obcas sa aj ja este trapim s tymi zachvatmi a viem ze neni lahke sa ich zbavit uplne.Niekedy je tazke vyhnut sa stresu a hlavne ked sa dozviete veci ktore vas hlboko rania.A teraz som v tej faze ja a je tazke sa s tym potom vyrovnat takze hlavne v noci sa mi sem tam vratili tie hnusne pocity.Milos krasne napisal ze treba sa v prvom rade zbavit stresu ale niekedy to proste nejde clovek zazije z niecoho sok a nemoze byt hned na druhy den voci tomu imunny.Potrebuje to cas ako vsetko ostatne.Tak dufam ze to vsetko nejak prezijem a ze vsetko preboli len je to velmi tazke.A hlavne ked vas boli srdiecko...tak vam zelam vela pozitivneho myslenia a hlavne ziadne zivotne soky a stresy.

[zruseny12]

elessar ,presne tak ako pises,kazdy vie, co komu pomaha...tak aj ja tebe prajem vela stastia v zivote a hlavne zdravie...a nech ti ten mesiac pomaha...

elessar

netvrdim, ze nieco funguje iba v pribudajucom a iba v ubudajucom mesiaci, ale myslim, ze ak sa tie fazy dodrzia, vysledok je lepsi. koniec-koncov, ludske telo je tvorene viac ako na 70% z vody...a kde je vidiet vplyv mesiaca najlepsie? no predsa na vode (moria). takze si myslim, ze nieco pravdy na tych fazach mesiaca asi bude :)))
...a ked vravis, ze si na spravnej ceste...fajn, len tak dalej...kazdy clovek je osobity a vie najlepsie, co je prenho dobre. takze len vytrvaj, nech uz su vsetky pliagy prec :)))

jaja

jednoznačne bojovať- preto hltám rady od MilosaM... dnes ráno som sa zobudila ako zbitý pes, myslela som, že ani na bus nezájdem. cestou som si prečítala a praktizovala vaše rady, a čuduj sa svete, za chvíľu som sa začala cítiť normálne:-) (na to že som spala 3 hodiny, stresy z dp :"-( dôležité je tomu čo si chceš vsugerovať aj uveriť. lebo ked to robím len tak z povinnosti a nemyslím to vážne, tak je mi to prd platné... ale to už poznáte...

Veve

Ahojte Dlhšie som tu nepísala?Ako sa máte.Ako tu vidím Miloško sa tu dosť rozpísal.Dobre povzbudzuje.
Ja sa mám už lepšie.Maličká dobre papá a už aj pribrala :-)Má nejaku vadu na očkách vraj je to vrodené ale to sa časom upraví. U mňa to ide všeliako.Užívam Seroxat a na budúc.týždeň idem konečne svojej psychiatričke. Mala som už 2x ataky-záchvaty.Cítila som sa po nich dosť slabo a bojím sa aby som sa vedela postarať o maličkú keď to na mňa príde.To záleží aj od intenzity záchvatu.Pri záchvatoch ma bolieva väčšinnou hlava-v okolí spánkoch,trasiem sa na celom tele, mám zvláštny pocit na hrudi a vždy väčšinou plačem.Niekedy cítim že chcem vykríknuť aj si niekedy pokričím.Je to taký zvláštny pocit...akoby som musela niečo zo seba to zlé dostať.V minulosti som prežila samé zlé veci...tak to sa na mňa potom všetko zlé nakopilo.Teraz je to už lepšie.Aj ja som velmi citlivá.Viem že treba bojovať s touto chorobou.