Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

jaja

ked miniem tieto z lekárne, isto si kúpim od RNG:-) Ale zdá sa mi, že mna tie b-čka nejak neukludnujú,(to skôr ľubovník, ked treba), beriem ich z povinnosti, lebo mi to odporúčate:-)

jaja

mariaa- beriem aj vitamíni B ešte mám doma zopár B-komplex aj klasické... takže všetko čo by mi mohlo chýbať si doplnam- minerály, vitamíny. a tú knihu som si objednala preto, lebo som skúšala 1 dychové cvičenie a bolo to fajn, proste po tej knihe túžim (som si povedala, že ked ide o zdravie, na prachoch nezáleží:-)
inak díky za rady...

[zruseny12]

jaja,ale ty musis brat aj vit.sk.B ked sa chces zbavit stressu,lebo tento nedost.tychto vitaminou v tele sposobuju stress...nechcem ta ale poucovat...len kniha ti nepomoze...hoci aj myslenie ako sme si uz pisali clovek musi zmenit.Ked ti robi zle B-komplex tak si kup pangamin,alebo od RNG vit.sk.B

jaja

práve som si objednala knihu ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov- veľmi ma to potešilo :-)))))))))))))))))))))

IvanBA

Andrea.B Akú knihu si si objednala ? "Ako sa zbavit depresie bez liekov " ? Ak ano, viem kde ju majú -Knihkupecto ALTER Ego, na intrenete a dostat ju do 2-5 dní podla odberu. Či na dobierku,platením okamžite Internetbankingom .Ak sa dá zruš tu prvu objednavku.
Na Tvoje nutkavé myšlienky je dobra kniha "Jak žít s neurózou". Ja som to prežíval silno pred 20 rokmi. Niekedy sa to prejavuje, ale treba na to ist nie nasilím.cim viac ich chceš odohnať, tým viacej ich vlastne vštepuješ do pamäti.Ja som sa liečil na to s ATD, tie nepomahali psychiatrom a potom bez ATD s psychologom,len treba spolupracovat s psychologom a jeho terapiou- autogénnimi tréningami,nie len pohovormi,a mat tuto knizku "Jak žít s neurózou". Je to zdlhave liečenie podla stavu a tvojeho sebavedomia.

andrea.b

Milos naozaj dakujem tvojim radam, citala som tvoj prispevok dokonca niekolko krat, ja milujem slniecko citim akoby mi dodavalo energiu a dobru naladu, milujem prirodu, a vsetky "zvuky" ktore tam patria. sportovala som dost, no teraz som tak slaba nevladzem ale len co mi pribudnu sily tak opet zacnem, naozaj bojujem statocne nelutujem sa len sa horzne bojim. ale verim ze "vypeciem" s ym strachom, skoda ze sa tu nemam o koho opriet,ale to tu nepatri, len ten boj s ciernymi myslienkami mi akosi nejde. Budem to trenovat ako domacu ulohu, s tymi negativnymi informaciami v tv mas ozaj pravdu, dakujem este raz.

elessar

TWIGGY...ja mam skusenost so serliftom, podla podobnosti nazvu usudzujem, ze by to mohol byt podobny liek - v oboch bude ako ucinne liecivo sertralinun....mas nejake konkretne otazky???

andrea.b

milos:pises,ze tvoje ataky boli silne a dlhe, chcela by som sa opytat ake dlhe,pretoze co sa tyka mna tak ja uz neviem ci su to ataky, lebo trvaju dni cele dni, 3-4 v kuse potom mozno na 1-2 dni sa to uvolni a potom sa to opakuje. taktiez sa chcem opytat Vas vsetkych ako odhanat negativne myslienky a pocity, ktore sa mi doslova vnucuju do mozgu. Chcem mysliet na nieco ine ale stale dookola riesim niekedy aj nepodstatne veci v duchu, nemozem sa zbavit tych myslienok, skusam meditaciu, relaxacnu hudbu, nejako to nezvladam. Prosim poradte nejake cviky, knihu mam objednanu dva tyzdne este nedosla. trpezlivo cakam. tak aspon z vasich skusenosti cerpam, naozaj sa vwelmi snazim, mam dni ked to ide a vtedy mam obrovsku radost. pridu vsak cierne dni ked nedokazem zbavit sa toho strachu, taky zacarovany kruh. Chcem podakovat vsetkym ktori sa delia o svoje poznatky a skusenosti a prajem vsetkym skore uzdravenie.

amanda1

Dakujem ti Milos za krasne povzbudenie a tu knihu ako sa zbavit depresie a stresu bez liekov som si dnes pozicala od kamosky tak ju zacnem citat.mas pravdu clovek nesmie dovolit aby nam niekto ublizoval aj ked od milovanej osoby to znasame asi najtazsie ale vsetko sa da prekonat.Vzdy si rada precitam co napises lebo vies naozaj povzbudit a poradit.Idem si pozriet aj to cvicenie s ocami.pekny vecer tebe a vsetkym ostatnym pa pa