Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

nie,lebo ja som chodila po vysetreniach a stale som mala perfektnu krv aj vcera som bola pre vysledky a mala som ok,ale uz beriem cez rok doplnky atd.ako som uz pusala...a tam som jasne vydela na vlastne oci 1x ked som bola aka ta krv bola,tak som brala tie veci a po 2x uplne ina krv,ako keby ani nie moja...ale zase som mala plesen a kvasinky...ale ja som to aj cakala,lebo ja s tym mam vecny problem a este mam rada sladke a to je pre tie veci hotovi raj....

[zruseny12]

ja som tam bola uz 2x,a teraz som mala ist v januari,nevyslo mi to tak asi teraz pojdem koncom mesiaca zase na kontrolu,lebo mi nasiel nieco v krvi...

[zruseny12]

neviem ci si to citala,ale objednas sa,oni ti z prsta zoberu krv,predtym nejes 4hod.tusim a pred tebou skuma lekar krv pod mikroskopom a premieta sa to na PC...a tam mi prave zistili mierny stress...malo vit.sk.B....a to vsetko robii lek.pred tebou a vysvetluje ti to...aspon tak to bolo u mna...

[zruseny12]

aj ten caj ked ti pomaha...tak ho pij...kazdy vie nejlepsie,co mu pomoze...ja som citala niekde v casopise,ze aj niektore potraviny vyvolavaju stress v tele...tusim,ze to bol Novy cas pre zeny...

jaja

jasne mariaa, dávam si b v prípade potreby, ked som unavená, alebo každý 2-3 den... okrem toho minerály na kosti a magnezium... som si to poupravovala to dávkovanie, aby som naraz nemala veľa:-) v pohode... kvapka krvi- to znamená, že dáš krv a oni ti zistia čo ti chýba?

[zruseny12]

jaja tak nedavaj na nas,rob co robi tebe dobre,ja to mam od lekara,tak mi povedal na tej kapke krvi aj som to videla na vlastne oci,ze odkedy beriem B-komplex tak sa citim lepsie aj krv mam lepsiu,ale ty rob ako to ty citis,a ta kniha ked ti pomaha,tak tiez...je to len na tebe...