Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

aj ja to tak robim ked mam moznost si pospat.Vies co je na tom najsmitnejsie,ze ja som niekedy nemohla pochopit ked otec isiel po obede spat,ako moze na prave poludnie spat...to mi neslo do hlavy a teraz sama si lahnem ked sa citim unavena,radsej si lahnem ako keby som mala telo dopovat kavou...

[zruseny12]

presne,moj druh ma musi mat tiez uz plne zuby tak sa snazim mu to uz ani nehovorit,ked ja niekedy ani vstat s postele nemozem tak ako mu to nemam povedat a este treba aj robit...robota sa sama neurobi...

jaja

presne mariaa aj s tým spaním to mám už vyskúšané, som mala zo 2 dni, čo som sa nevyspala a mala som riadnu depku- nabalilo sa to, a další den som spala tiež 3 hodiny, ale bolo to ok, až na tú únavu, je to o tom ako si to vezmeš... a je fajn s niekým o tom pokecať- popísať:-) akože môj priateľ ma vypočuje, ale nechcem robiť z neho môjho psychologa...

[zruseny12]

bola som s tym tiez u zenskeho dal mi tiez tabl.ako pises,ale to pomohlo na chvilu,tam treba aj nejake potraviny vynechat...a kazal,zase prist ked sa nebudem dobre citit,ale ja skusam toto este a objednala som si aj ked pamatas doplnky na menopauzu a tam oni obsahuju aj nejaku rastlinu ,co tieto plesne atd.zabija...tak som zvedava a obmadzujem sladke ,ale mi to nejak nejde :0((((......

jaja

ale pravdou je, že ked nespolupracujem (teda poddám sa zlým myšlienkam), tak treba aspon 3 tie ľubovníky, ked sa nepoddám, stačí 1:-)

jaja

ja tiež odkedy som brala hak, tak kvasinky pravidelne (teraz mi dala gyn. tablety dnu...chápeš?:-) a beriem lactobacily s pektínom od rng. a ten ľubovník je tiež potravinový doplnok- kapsulky (ked mám napätie veľké tak si dám).