Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

gapetini

Layla keď sa berú AD niekto priberá, niekto chudne, je to individuálne ako v živote. Záleží od zloženia jedálnička, pohybu atď.. ale dá sa povedať, že pri týchto chorobách je človek málo v pohybe a tak priberá....
AD škodia pečeni tak ako ostatné lieky, ktoré berieš. Ináč pečeni škodí táto choroba sama o sebe.

sunnie

to mas asi panicke ataky. je to na posudeni odbornika ci ti nasadit lieky alebo nie. pokial mas pocit ze sa ti to zhorsuje a mas to casto, tak by som asi skusila lieky, netreba nic zanedbat.

chuters

ja sa len chcem opytat..ak nebudem brat lieky,ma to niejake negativne zhorsenie stavu????musia sa na to brat lieky???niekedy mam fakt pocit ze mam infarkt-na ten sa vsak zomiera!!!

RNG

citalec nie je vobec slaby a po dvoch rokoch brania moze mat aj roky nasledkov.
Odporucam brat mineraly na kosti, vitamin B-12(pod jazyk=sublingual) pripadne v pripade "zachvatu" SJW alebo SAM-e
Ale najskor sa bude jednat len o reakciu po citalecu a nedostatok mineralov, ten casto lekari zialbohu poddiagnozuju a je priamo nasledok roznych diet.

[zruseny12]

kamilka...no ja si myslim,ze asi tou dietou si potratila nejake vieaminy a mineraly a tak si si asi dobabrala zdravie...
precitaj si temu aj tetania...
pozri sa aj tu na toto
www.novycasprezeny.sk
do vyhladavaca si daj TETANIA....

kamilka

mela jsem pred 3 lety drastickou dietu,od te doby mivam neskutecne stavy,chodila jsem po doktorech a ikdyz mi rikali,ze jsem v poradku,byla jsem na krev aruznych vysetrenich,vse bylo ok,i presto vsechno mi bylo hrozne,podle me se jedna o panicky strach.Jsem v pohode a najednou zniceho nic mi preleti pres hlavu velmi zvlastni nepopsatelny pocit,za chvili na to mi zacnou brnet ruce a a zadni cast hlavy,jako by se mi do hlavy nalivala krev...zacnu se klepat a mam pocit ze se zacinam dusit,v tu chvili mam pocit,ze nemam mozek,protoze se mi nic nehoni v hlave,nedokazu vyslovit slovo natoz pak souvislou vetu,proste se i v tu chvili zastavi vse,silne mi busi srdce a mam v ten moment strach z ruznych nemoci.infarkt,mrtvice.Po strance doktoru jsem pry v poradku,napsali mi tedy slabe antidepresiva-CITALEC.brala jsem je dva roky,a pak s ti skoncila,rekla jsem si ze prece v mem veku nemuzu brat antidepresiva.je mi 24 let,neprikladam to stresu,jsem normalni clovek,s normalnima starostma....myslim ze je to po te diete....v noci normalne spavam....jsem z toho nestastna,prosim poradte mi:(((mela jsem s tim chvili klid a naucila se zvladat tyto stavy,vzdycky kdyz to na me slo,tak jsem si rikala ze nesmim panikarit,ze kdyz se neco ma stat,tak se to stane,ale vcera jsem po dlouhe dobe mela opet tento zachvat,nezvladla jsem to,vetsinou to trva priblizne 5-10 min,vcar trval asi 20 min,po nem se citim velmi unavena a vyrerpana,mam pocit jako bych to nebyla ja.Proto si ctu dnes vase dopisy a zjistuji,ze nejsem jedina..vyhybam se mistum kde jsem zachvat dostala,kazda situace co mi ho jen pripomene me dostava do strasnych situaci,jsem z toho opravdu moc smutna a vycerpana.nevim jako je to u vas na slovensku,ale u nas doktori nad vsim mavaji rukou,reknou mi,ze jsem mlada,jak muzu mit takove stavy,ale snad me tady nekdo pochopi a pomuze,nebo jen poradi.DEKUJU VAM