Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

tomas.tom

Ahojte. Chcel by som sa spytat, ci tu mate niekto skusenosti s nejakou alternativnou liecbou Depresie?

Uz skoro rok trpim tazkou depresiou, kt. sa posuam liecit asi 4mesiace. Mam ale problem so striedanim nalad - 1.mesiac som bol otapeny z liekov a utiahnuty do seba, 2-3. mesiac som bol stastny, ale prehnane extrovertny a suverenny, no a 4.mesiac som sa zas zacal utahovat do seba.. soposobilo mi to vela problemov vo vstahu.. Urcite to sposobuju lieky, preto rozmyslam nad alternativnou liecbou. Pocul som uz o lubovniku a akupunkture..

[zruseny12]

TO JE MOJ NAZOR,LEBO MUSIS POCTIVO DODRZIAVAT NEJAKE VECI A KED ZANEDBAS,TAK TETANIA SA MOZE VRATIT...OKAMZITE...

mizantka

nezbavim??? nemyslis vazne :((( tieto pocity su fakt neprijemne a nerobia mi dobre v mojom zivote :(( aj ty ju mas??

[zruseny12]

mizantka,tetanie sa uz nezbavis,aspon ja si myslim,ale da sa celkom dobre ovladat...ked budes brat urcite vit. a miner.co ti chybaju....

mizantka

takze toto mam od tetanie?to by znamenalo, ze lieky zaberaju ,aj vsetko ostatne a ja sa pomaly zbavujem panickej poruchy :)) super :)) este vyliecit tu tetaniu :(( zbavim sa jej vobec??co myslite??

ooo

hej, Mariaa má pravdu, aj mne tŕpla tvár, aj jazyk, otrasné veci... musíme ale niečo pre to robiť, aby sme sa z toho dostali... ja mám teraz brutálne obdobie tiež, panika, tetánia, úzkosť, všetko nakope...

mizantka

uziva tu niekto zyloram?? a preco mavam krce v nohe a mam pocit, ze mi trpne tvar :(( uz sa chcem z toho dostat. a to mam este tetaniu sakra..