Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahojte. Chcel by som sa spytat, ci tu mate niekto skusenosti s nejakou alternativnou liecbou Depresie?
Uz skoro rok trpim tazkou depresiou, kt. sa posuam liecit asi 4mesiace. Mam ale problem so striedanim nalad - 1.mesiac som bol otapeny z liekov a utiahnuty do seba, 2-3. mesiac som bol stastny, ale prehnane extrovertny a suverenny, no a 4.mesiac som sa zas zacal utahovat do seba.. soposobilo mi to vela problemov vo vstahu.. Urcite to sposobuju lieky, preto rozmyslam nad alternativnou liecbou. Pocul som uz o lubovniku a akupunkture..
TO JE MOJ NAZOR,LEBO MUSIS POCTIVO DODRZIAVAT NEJAKE VECI A KED ZANEDBAS,TAK TETANIA SA MOZE VRATIT...OKAMZITE...
mizantka budme na jednej teme chod na TETANIU.....IDEM AJ JA TAM...
mizantka,tetanie sa uz nezbavis,aspon ja si myslim,ale da sa celkom dobre ovladat...ked budes brat urcite vit. a miner.co ti chybaju....
hej, Mariaa má pravdu, aj mne tŕpla tvár, aj jazyk, otrasné veci... musíme ale niečo pre to robiť, aby sme sa z toho dostali... ja mám teraz brutálne obdobie tiež, panika, tetánia, úzkosť, všetko nakope...
TVAR TRPNE OD TETANIE....