Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

RNG

prolaps je casto vec aj neurotransmiterov, lebo sa jedna o nepravidelne bitie srdca a z toho vyplyvajuce nedostatocne okyslicenie mozgu z casu na cas.
Na nepravidelne bitie srdca, co je vlastne obdoba tetanie, su dobre niektore mineralove doplnky, hlavne magnezium(horcik) ale aj calcium(vapnik) a potasium(draslik, kalium).
Tiez mnohe arytmie velmi dobre reagovali na doplnok vitaminu B-4, ktory je ale zialbohu tazko dostat, lebo sa zatial nesyntetizuje. Dobrym zdrojom su pivovarske kvasnice alebo vcelia materska kasicka.

Navy

Pozeral som teraz večer na Spektrum, dokument Záhadná diagnóza. Bol tam aj príbeh ženy, ktorá od 20 do 42 rokov trpela neustálou únavou a bolo jej špatne. Stav sa jej upravil len počas tehotenstva. Hneď po pôrode upadla do choroby. Lekári nič nezistili. Muž sa s ňou kvôli tomu rozviedol, nikto jej neveril, že je chorá, podozrievali ju z lenivosti, a bola pred samovraždou. V noci sa jej prisnil sen, kedy videla torzo svojho tela, v ňom zvýraznené srdce, a hlas, ktorý jej hovoril, že v srdci je problém. Na to sa prebrala, sen si zapísala a išla sa dať vyšetriť kardiológom. Našla takého, ktorý sa jej dostatočne venoval a zistil, že má MVP. Čo to je, a aké sú príznaky tohoto ochorenia si môžete prečítať tu. Je to v angličtine. www.mvprolapse.com .Po nasadení správnej liečby sa jej stav blekovo normalizoval. Všimnite si súvis s panickou poruchou.

gapetini

Takže všetko dôležité o Luminoterapii napísal p. Schreiber vo svojej knihe. Tak ako všetky ostatné alternatívne liečby nie sú žiadny zázrak tak ani liečba svetlom. Ale pri určitých - sezónnych depresiach podstattne napomôže k zlepšeniu stavu. Bol som vo Švajčiarsku v štúdiu spoločnosti MEDI-Furst, ktorá sa tejto problematike venuje profesiálne a naozaj to nie je šarlatánstvo. Len je škoda že na Slovensku sme aj v tomto pár desaťročí pozadu. Po porade s Tvojím doktorom, ak Ti to odporučí tak do toho choď. Ale pozor, aj keď je svetlo totálne neškodné, všetko čo lieči môže aj škodiť, takže pri niektorých chorobách spojených s depresiou môže ublížiť (nemyslím spálenie kože..) Nerobil som a nemám záujem robiť žiadnej alternatívnej liečbe reklamu, takže nech ti dajú náši spoloční známi môj mail, alebo napíš do nášho združenia.

komar

Gapetini na stretnutí združenia v Michalovciach som sa dozvedel od tvojho známeho, že sa venuješ - skúšaš na depresiu luminoterapiu. Aké máš skúsenosti??

elesar

JURAJJJ...neviem, ci mas na myslili tuto, ale ja osobne vrelo odporucam, kaydemu, kto sa trapi s depresiou
...david servan schreiber: ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov
...prajem vela uspechov...