Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

klagenka

poviem vam ludkovia moji, depresia je dosledok vycerpania organizmu, musite brat lieky-antidepresiva, nic ine vam nepomoze, nie kazdy ma hrosiu kozu, kazdy znasa stres inac, ja som zazila vselijake stavy , odkedy beriem serlift a samozrejme iny sposob zivota, pohodovejsi, nemam uz nijake stavy uzkosti.....

amadeusz

ja nemam skusenosti so ziadnymi liekmi nemala som tusak ze sa na to beru nejake lieky ale ked to na mna pride vzdy myslym na to ako by som si supla tabletku a cakat kym je po vsetkom,je to az neopisatelny pocit a fakt ten co to nezazil nevie a nikdy nepochopi o com to je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inka

dadka a skusala si zajst za psychologom?
podla mna nie je nic lepsie ako dobra psychoterapia.lieky ti mozu pomoct ale pokial nezmenis myslenie nepomoze na trvalo nic.ja som skusala vsetko akurat som s abranila psychologom a psychiatrom,aka skoda pre mna.moja bezmocnost ma k jednemu napokon zaviedla a som mu vdacna a budem mu vdacna do konca zivota.

dadka77

ja uy rok nechodim medzi ludi.taky panicky strach mam uz. beriem oxazepan.poradi niejto pomoze ako sa s toho dostat??kazdy den mi je zle fakt uz nevledzem

sunnie

ja som brala roky cipralex a lexaurin na pp a depresie, dost mi pomohli. naopak xanax a seroxat mi robili tak zle, ze som musela lieky zmenit. je to individualne komu co zaberie, treba skusat lebo casto sa to nepodari na 1x. hlavne trpezlivost. teraz som tehotna tak neberiem nic, sice trpim jak kon ale budem to musiet vydrzat, urcite bude aj lepsie.

mám prezívku

Mávam ťažkú depresiu. Veľa premýšlam o smrti ale viem že sa tým nič nevirieši akurát by som tým pokazil život niekomu inému. Chcem sa s niekim o všetkom pozhovárať. Nech sa mi ozve niekto kto je zavodou na mail : senddick@azet.sk (vytvorený na rýchlo na najhoršej stránke slovenska)

toccara

Na antidepresivach som skoro 2 roky, Uzkost nemam, iba neustalu placlivost a pocit bezcennosti, Pocas tich 2 rokov som vyskusala vsetky mozne antidepresiva, Citalac mi kazil zuby,z Coaxilu som bola stale unavena....atd..Teraz beriem vyse 3 mesiace rano zyloram vecer mirzaten a sanval a je mi uuplne supeeer. citim sa uuzasneeeee.Viem ze je to iba docasna radost vyvolana medikamentmi ale aspon nech trosku mam radost z tohto "krasneho" zivota

rrrrrrr

niki ja mám tiež mirzaten a tiež z neho priberám, ale ja som chudučká takže zatiaľ mi to nevadí...inak je celkom v pohode, no neviem, dlho ho neužívam

NIKI19

ahojte,ja beriem Mirzaten,donedavna som mala 30 mg,a teraz uz len 15 mg,lebo som od neho hrozne pribrala,ake s nim mate skusenosti?

zsofa

Ahojte.
Liecim sa na depresivno panicku poruchu od decembra 2008.Beriem Citalex a XANAX 1mg denne.Skusala som po dvoch mesiacoch znizit XANAX, ale behom tyzdna mi prislo zle 3 krat-triaska, pocit na odpadnutie, atd....Neviem, ci ma niekto skusenosti so znizovanim davky xanax-u, ale ak ano po akej dobe ste si zacali znizovat xanax?Psycjiater tvrdi, ze by mi mal postacit uz aj Citalec, ale ja to tak este necitim.