Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zuzanka65

AD-čka vo všeobecnosti zaberajú asi po dvoch týždňoch. Ako som sa cítila, keď som ich začala brať, to ti neviem povedať presne, lebo som s nimi užívala ešte aj xanax a ten ma dosť utlmoval.
Ale neboj sa, vyskúšaj a uvidíš. :-)

tobi

no ty si tak dlho brala frontin? ja asi 6 tyzdnov..no a teraz mi vysadila,ze sa nema brat viac ako 6 tyzd. a ten caj to si mozem kupit v lekarni? to sa tak vola valeriana s chmelom?

agaven

tobi ja son 2 roky brala frontin a povedal mi neurolog ze on potom je navikovy a chce telo viac a viac ano a už vobec nepomohol dobre že ti to zmenila mne dala ansilan ale ked nemožem spat povedal caj valeriana s chmelom je to sypane 10 minut lihuje ty a spim jak dudek fakt a berem aj ada na srde isoptin ale fakt ras dobre raz zle ale som rada ze dni dobrych mam viac ako tych depkovych ved vieš moja

tobi

ahoj agaven, noo tobi je uz veelky nezbedniik.. ano dnes sa mam super..kiez by to takto bolo stale, alebo aspon viacej...len nemozem spavat v noci..to ma mrzi a som z tohonervozna trolinku..lekarka mi vysadila frontin a nechala mi AD a nejake mi predpisala nepoznas? volaju sa TRITTICO, su to tiez ad, ale vraj ked sa beru po stvrtke tak maju ucinok aj na spanok...

agaven

no miloško nezavidim ti ale ty si chlap tak to zvladnes len nechapem ved to ta muselo boliet nie pri pohybe juj no čo už ja idem s dcerou pondelok daju jej nosnu mandku von konečne a pojde už do skoly