Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

monik9

monik999 to je neregistrovany blazon ale ja vystupujem vacsinou registrovana,len niekedy jak teraz nemam cas kym to nacita,potom taky imbecili ako monik999 vypisujuv niecom mene......

spatne

dobry vecer, bol som u psychiatricky a dala mi Serlift a Spitomin, uzivam ich uz 2 dni, ziadne zlepsenie len mi je stale na vracanie aj momentalne neviem ci nepobezim na wc. Nechuti mi nic jest, stale mi je zle, tak ja uz neviem ci je to fakt tou poruchou alebo mam vazne nieco so zaludkom. Nechuti mi jest uz 6 dni.

suzanky

áno,psyhiatrička, mávam hrozné stavy, rok som sa snažila byť bez liekov, bola som len na frontine, ale akosi to nepomohlo

zuzanka65

Bolo mi zle v autobuse, vo vlaku, v hypermarkete, ale aj doma z ničoho nič, v noci. Prešlo to vždy, neboj sa, dnes mi nič nie je. Cestovala som odvtedy 2 krát 26 hodinová cesta autobusom, 2 krát lietadlo, vlak, metro, po dvoch mesiacoch brania AD lanovkou na Chopok.
Zo začiatku je to vždy zlé, ale po čase prídeš na to, že sa ti nič nestane, že to prežiješ. Niektorí ľudia dokonca hovoria, že si panický atak neskôr užívajú.
Predpokladám, že ak máš AD bola si u lekára, ktorý ti ich predpísal. Ale nestačí len brať lieky, je toho veľa, čo sa musí človek s PP naučiť, ak sa chce dostať z tejto choroby.
Ad ti predpísal psychiater?

suzanky

och a ako ti bolo? ja mám občas také príšerné stavy, a aj sa bojím niekdeísť, ani cestovať nemôžem, bojím sa, a veľmi často mi je zle, aj tebe tak bolo?len sa bojím, že to AD nevyriešia