Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

tedy

dobry vecer,ja saus trapim s pp 17 rokov a verte mi ras som hore a raszasa dolu.uzivam dlhodobo xanax a neviem ako sa dstat s tohoto kolobehu,je to len take zivorenie rodinami pomaha skusila som psychologasuper,ale odisli sme zit do zahranicia a ja nemam kontakt na psychologa ,v anglictine je to ina terapia,a tak stradam a zijem ako v bubline.je to asi aj o povahe cloveka a ako vie byt silny neviem s pozdravom tedy drzte sa vsetci

axana 25

cauko všetci trpiaci PP.ja som už 2 mesiace ex s Ad len mam pocit že mam dajake uzkosti a dajako sa všimam viacej meram si tep a tlak asi som švihnuta.Sem tam dajake extrasystoly ale to bude asi z toho.Tlak tiež dajaky skakavy niekedy aj vyšši z tych uzkosti.Neviem či brat lexaurin alebo si kupit dajake homeopatika ako je PC sedativ.Ma niekto podobne problemy s takou uzkostou a čo si nato davate_:?

rabarax

Zdravim fsetkyych trpel som takymi silnymi zachwatmi PANIKY ze som myslel ze zomieram!a to skoro vzdy pri zaachwate a byvali velmi casteee aj 5kraat do tyyzdna a viac kraaat ze DEN!PORADIM VAM CO MI ZABRALO!!ziadny doktori ani antidepresiiva!tie maju docasne vysledky a po urcitom case maju OPACNY UCINOK a to bol nazor psychyiatra.Pomohlo mi obratenie naspat k viere lebo som odpadol od vieri v BOHA po 14rokoch som zacal opat chodit do kostola hoci to bolo HROZNE TAZKE!!VIERA, oslobodenie cez Krista ma UZDRAVILO!!!!Travalo to 2roky.Ale uz so STASTNY CLOVEK:-))))UROBTE TO AJ VY Iba vam to pomoze tam vas neucia nic ZLEEEHO a hoci ktory KNAZ vam poradiii DRZIIM VAM PALCE:-)))

Princesska

zufalka - myslim, ye Tvoje prejavy su bezne aj mna zo zaciatku sem-tam prehnalo, ale potom nastupilo priam zravost a jedla som jedno cez druhe, serlift som brala kratko asi 4 mesiace a to mi az po 2 zabral ked som mohla aj chodit do prace, vysadila som ho z dovodu otehotnenia a uz som sa k nemu nevratila..aj ked stale zvazujem...lebo stavy mam fakt hrozne a desim sa vsetkeho co bude, maleho este ako tak zvladam mam 2 rocneho synceka, ale trapi ma priserna az chorobna unava, tocenie hlavy, slabosti vsak to poznas a uz vobec neviem ako raz budem pracovat po materskej, do toho mam rozne priznaky telesne furt si nieco najdem, strach, behanie po lekarochno dost desny kolotoc. Beries k nemu nieco na spanie? ja bez hypnogenu som nikdy nezaspala pri nom.

Princesska

zufalka - myslim, ye Tvoje prejavy su bezne aj mna zo zaciatku sem-tam prehnalo, ale potom nastupilo priam zravost a jedla som jedno cez druhe, serlift som brala kratko asi 4 mesiace a to mi az po 2 zabral ked som mohla aj chodit do prace, vysadila som ho z dovodu otehotnenia a uz som sa k nemu nevratila..aj ked stale zvazujem...lebo stavy mam fakt hrozne a desim sa vsetkeho co bude, maleho este ako tak zvladam mam 2 rocneho synceka, ale trapi ma priserna az chorobna unava, tocenie hlavy, slabosti vsak to poznas a uz vobec neviem ako raz budem pracovat po materskej, do toho mam rozne priznaky telesne furt si nieco najdem, strach, behanie po lekarochno dost desny kolotoc. Beries k nemu nieco na spanie? ja bez hypnogenu som nikdy nezaspala pri nom.

zufalka

Princesska...no beriem Serlift už dva mesiace,unavená nebývam z neho,ale stále ma preháňa...práveže ja mám zase pocit,že som schudla z toho,možno za to môžu tie črevné problémy...a pomohol ti aspoň ten Serlift,keď si ho brala? už ho neberieš? prečo,už si sa vyliečila,či si prešla na iné lieky?

Princesska

Ahojte aj ja som panikarka

zufalka - kedysi som brala aj ja Serlift ja som z neho pribrala 7 kil fuj nastastie su uz prec, zle mi nerobil, len strasnu nespavost mi sposoboval Ty s nim sis v pohode? ako dlho ho uz beries?

zufalka

klagenka...aj ja beriem Serlift 100 mg denne,ale mám z neho črevné problémy...stále ma preháňa,beriem ho asi 2 mesiace...ty si nemala nejaké vedľajšie účinky? beriem ho na sociálnu fóbiu