Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
urcite nie si beznadejna vsetko ma nejake vysvetlenie a urcite aj riesenie...len sa neboj a pekne tam chod ja pojdem tiez...ako sa to u teba prejavuje kedy a ako casto???
ja tam uz asi pojdem lebo nic ine mi nepomaha....z toho strach nemam ja mam skor z toho ze ani to nepomoze ze som beznadejna:((
Lejla k psychiatričke môžeš ísť aj bez doporučenia obvodného lekára...psychiatrička ti založí kartu u nej v ordinácii.
Ja som sa tiež hambila ísť, ale o mojich ťažkostiach resp.chorobe vedia len rodičia a brat, nikto iní.
Tiež sa kôli tomu trápili, ale vidia, že sa môj stav výrazne zlepšil.
Čo je lepšie trápiť sa a nenájsť cestu...alebo sa zdôveriť rodičom a zájsť k lekárovi. K psychiatričke sa môžeš aj objednať na presnú hodinu, nemusíš čakať v čakárni, a váhať či ísť alebo neísť..na začiatok je lepšie ísť takto už potom nemôžeš odísť...
viem ako sa citis.... prezivam to iste kazdy den vstavam so strachom ze ma zasa vecer chyti moj zachvat....zatial to nemavam tak casto lenze teraz pojdem maturovat urcite a sa to s narastajucim stresom bude zhorsovat neviem ako to zvladnem....sskus zajst k psychiatricke ta by mala vediet pomoct...aj ja sa snazim odhodlat sa na to a ist tam aj ked mam z toho strach
dakujem vsetko toto som uz precitala...mne zistili tetaniu... vraveli ze to ma psychicky povod... snazim sa najst pricinu som uz bezradna nedokazem poriadne zit, musela som odist z prace koli tomu , nemozem byt vecer sama doma.... neurologicka mi dala magnezium neurol...no nepomohlo mi to len okrajovo... idem sa zosipat chcem zasa normalne zit:(((
bezmocna18....na tejto stranke je clanok o panickej poruche depresii a uzkosti mas tam aj vsetky priznaky.precitaj si to a uvidis....daj si zoznam chorob potom uzkost a tam to mas rozdelene...
lejla1....ja mam 19.... nedavno mi zistili tetaniu tak hladam podobne pripady ja mam podobne priznaky ako ty len ich mam viac tak neviem ci ide o rovnaku diagnozu....
bezmocna18....kukni trosku nizsie tam som o svojich priznakoch pisala....ale to sa mi stava len vecer cez den sa vacsinou nic nedeje maximalne mi busi srdce.....kolko mas rokov.???
lejla1.....ahoj ja som tu nova...mozes mi napisat prosim ta tvoje priznaky ake mavas od rana az po vecer chcem si ich porovnat so svojimi dakujem pekne
ach jaj takze ide o panicku poruchu nechcela som si urcovat diagnozu sama ale nic ine to uz asi ani nebude....ja by som k tej psychiatricke aj zasla ale dost sa toho bojim.....ako na to budu ostatni reagovat...hlavne rodicia a kamarati...inak to potrebujem doporucenie od obvodneho lekara???