Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

bezmocna18

no asi tak nejako... citala som tie priznaky...dušnosť trochu, tlaky na hrudi možno trochu, palenia v žaludku, neviem čo je strach zo straty kontroli ale mam pocit že odpadnem a strach zo smti ano...

ketsut

vieš to sú tie stavy presne ako som mala ja...raz mi bolo lepšie a hned som si myslela, že mi nič nie je...tak ako hovoríš ty, ked som zmenila na chvíľu prostredie....
Ale problém v skutočnosti stále bol...a moju hlavu ovládali myšlienky "pani panickej".
A vieš čo lutujem, že som hned nevyhladala pomoc, určite by cesta liečby bola jednoduchšia....

ketsut

ked som si čítala rôzne príspevky o panickej aj odborné vyjadrenia lekárov, tí hovoria, že často sa vyskytujú problémy večer a v noci....človek nemôže pokojne spať, potí sa, má stavy slabosti, na odpadnutie, búšenie srdca, bolesti v bruchu, stiahnuté hrdlo, pocit, že sa nenadýchne, zadusí, pocity, že zomrie...

bezmocna18

ja uz neviem...nedavno som bola u rodiny v BB a tam vobec nic ani rano ani vecer ani cez den trosku slabost ked som dlhsie sla ale zachaty nikdde aj sa mi dobre zaspalo ale tu s tym mam problem... kazdy den kazdy vecer stale:((

ketsut

v poriadku u teba nemusí byť na prvom mieste silné búšenie srdca ako u iných...každý sme jedinečný a náš organizmus inak reaguje...
prečítaj si príznaky panickej poruchy, ak sa u teba vyskytujú minimálne tri či štyri...obmedzujú tvoj život, tak treba s tým niečo robiť.

kestut

niektoré psychické poruchy sú dedičné, pri iných je spúšťačom stres, hlavne v poslednej dobe, rýchly životný štýl....
pri iných nie je jasný spúšťač choroby

bezmocna18

ale mne zvicajne pri tychto mojich stavoch nebusi silno srdce...to len uplne zrdiedkavo skor pri namahe ale vtedy svoje stavy nemavam.... skor mam pocit ze mam nepravidelne dychanie a ze mi to srdce prestane bit:(

ketsut

bezmocná...ale práve preto, že ľudom stále búši srdce, majú pocity slabosti..je znak, že im chýba magnezium..preto majú takéto stavy...a okrem toho sú potrebné aj iné lieky, si ja osobne myslím.

Aj tak si myslím, že nie je na škodu vyhľadať psychiatričku...ta ma široké vedomosti a vie, ktoré choroby navzájom súvisia...aké majú prepojenie, čo spôsobujú...ako sa navzájom ovplyvnujú..takže by som nemala strach z toho, že mi poradí niečo zlé.

bezmocna18

takze vy ste sa ucili aj o psychickej poruche?? tak ake su priznaky toho...kde a preco to vniklo....kedy to pride take stavy povec mi nieco otom dakujem