Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

kestut

bezmocna...ja sa snažím dať rady, nie poučovať...študujem druhú výšku a zaoberáma sa psychol. tam vám vedomosti rôzneho druhu...

bezmocna18

ketsut.....tetania je vraj ochorenie ktore tiez s psychikou suvisi...najcastejsie chyta v stresovych situaciach povod treba hladat preco a kde....je to nedostatok magnezia...nevie sa co to magnezium odburava u kazdeho je to asi ine ja neviem... som zufala co a preco a ako preto hladam tady u druhych...

ketsut

inak, ked máš tetániu...čo je to za ochorenie? a ako ťa liečia? a ked ťa lekárka lieči, prečo sa necítiš lepšie?
a prečo máš príznaky panickej poruchy?

bezmocna18

ketsut...ja nevravim ze mi pomoze ona vravela ze nepomoze hned... ale i ked to ma iny povod tak ta tetania tam je takze to magnezium nemozem prestat brat ale ani nevylucujem k tomu este psychicku poruchu ci co to je tak asi pojdem ku tej psych. ale dostala som este rady ist na denzitometriu a endokrinologiu tak aj tam chcem...

ketsut

bezmocná...ty stále hovoríš o tetánii..a ked ti lekárka predpísala magnézium tak prečo sa lepšie necítiš? o tom si neuvažovala?
k daným chorobám sa môžu pridružovať aj iné?

ketsut

cipralex prípadne iné lieky, ktoré sa na panickú predpisujú obsahujú aj magnezium ale okrem toho aj iné pomocné látky, ktoré upravujú hladinu serotonímu.

Vidím, že obidve ste zúfale zo svojho stavu, ale ten vám pomôže riešiť odborník.

bezmocna18

ketsut ale mne doktorka na testoch EMG potvrdila vysoko pozitivnu tetaniu....

lejla1 skus ist ku neurologicke na to EMG aj ked by si nemala tetaniu budes viac vediste asi ako ja ako na tom si pretoze mne ju zisitli tak vaham ci ist ku psychiatrovi alebo hladat pricinu inde

ketsut

sa stavím, že vám urobia všetky testy od hlavy po paty a povedia,že ste v poriadku....
A ani sa nečudujem, že sa cítite čím dalej horšie, lebo to že užívate magnézium nelieči chorobu.

ketsut

Baby vy obidve mate panickú...to že budete užívať magnézium vám nepomôže...vy potrebujete upraviť hladinu serotonímu v mozgu, lebo ten vám spôsobuje dané stavy.