Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

RNG

tehotenstvo s telom plnym chemikalii a navykovych drog je nie najlepsi napad. Tie prechadzaju totiz aj do plodu a este pred narodenim ho poskodzuju.

ketsut

dočítala som sa, že ked žena chce otehotnieť, je potrebná prestávka / čiže byť bez antidepresív aspon mesiac/ lenže to závisí od diagnozy, ktorú máš...ozaj je to všetko individuálne.

Inak o možnosti otehotnenia si sa s psychiatričkou nerozprávala? Či je to vhodné pre teba, či by si to zvládla, či by sa tvoj stav nezhoršil?

ketsut

mala by si sa poradiť o tom s psychiatričkou...vo všeobecnosti by sa nemali užívať antidepresíva počas tehotenstva...zvyčajne podľa stavu zváži psychiater taký druh lieku, ktorý nie je pre dieťa škodlivý, resp. má čo namenej vedľajších vplyvov na plod...to všetko však musí zhodnotiť lekár....

Dusana

Ahojte,chcela by som sa s niekym poradit.Uzivam tablety Xanax 7 rokov,mam pocit,ze bez nich to uz nepojde..Mam 35 rokov a rada by som mala este jedno dieta.Velmi sa vsak bojim,aby to nemalo na dietatko nejaky vplyv.Mate s tym prosim nejake skusenosti?

Dusana

Ahojte,chcela by som sa s niekym poradit.Uzivam tablety Xanax 7 rokov,mam pocit,ze bez nich to uz nepojde..Mam 35 rokov a rada by som mala este jedno dieta.Velmi sa vsak bojim,aby to nemalo na dietatko nejaky vplyv.Mate s tym prosim nejake skusenosti?

ketsut

z toho linku, čo tu dala dievčina sú výborné tie cvičenia a každý by si mal o tejto chorobe prečítať...v prípade panickej je potrebné naučiť sa správne dýchať...naučiť sa nepríjemné stavy zvládať.....je potrebný pohyb, vzduch, slnko...a základ ja POZITIVNE MYSLENIE!

Dúfam, že to zvládnete a nenechate panicku aby mám znepríjemnovala život.

Držím všetkým palce a prajem skoré zlepšenie stavu....a rýchle uzdravenie.

lubinocka

Ahojte..som prekvapená, že sú ľudia, ktorí sa cítia presne tak ako ja..som tiež dva dni pred psychiatrickým vyšetrením..som sa už konečne rozhodla, pretože sa takto nadá žiť ...jeden krásny deň ti zmení život..aj ja počúvam to isté stále..si mladá, nemôže ti byť nič..je to hrozné..najradšej by som lieky nebrala, ale sa mi to len zhoršuje..takže lepšie skôr ako neskôr.. hlúpe duševné stavy, ktoré ťa ovládajú, ked ty nechceš.. a ozaj večer to je strašné..teším sa na diagnózu

ketsut

aj ja som si ten link pozrela....fajn vysvetlené dostupnou formou a zrozumiteľne....sú tam vhodné dychové cvičenia, ktoré je potrebné robiť...

Držím palce stelinka....uvidíš, že ti bude lepšie ak začneš bojovať s touto chorobou a myšlienkam nedovolíš ti znepríjemnovať život, izolovať ťa....