Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

Arcipán

mne začalo strasit vo vezi ked som si nasiel male uzliny na krku...prechodil som miliooony vysetreni ,kde nič nezistili a su tam doteraz už 4-5 roky....nič ine som nerobil len rozmyslal nad mojim zdravim a cim viac nad tým clovek rozmýšla ,tym viac sa citi chorí a napicu,dosla apatia a nist ma nebavilo....vyriesil som to tak,že som zacal chodit do fitka,zo zacatku som sa citil ako upliny kus sracky,teraz chodim makat už rok , som sa dostal do formy ,nasiel som si kocku a tak neako ma zacalo všetko znova bavit,predtym som bol stale apaticky a kysly jak kus hov....tajomstvo fyzickeho a duševneho zdravia je duševná pohoda,aktivita a strava.

Rony 6

Jenni prosim ta zmen lekara Trittico je utlmujuce antidepresivum a citalopram aktivuje moze tam byt rozpor.Tvoja lekarka asi stratila rozum. ona ti napisala brat Trittico, citalopram ,Xanaxla ktomu este aj neurol.Ja by som jej uz neveril.Vsak to by polozilo aj kona.

MIA23

ja uz neviem ako dalej chce sa mmi zomriet...teraz uz nie som ta co nic nechce robit teraz som blazniva ktora berie tabletky na psychiku....ja uz neviem co robit...uz som bola spokojna ze som uz konecne zacala liecbu ale takto sa nikdy nevyliecim

jenni791

no berem večer jednu a dve tret. tritico , ráno jeden neurol, alebo polku plus ten citalopram a inak čo som dnes večer mala taký ten záchvat tak som si dala ako vŕavel lekár ten neurol ale aj tak my je biedne nanič uplne chvílkami taký nával paniky tak neviem teraz čo