Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

pre rony:

neber si to tak veľmi osobne...vo veľa veciach, čo píšeš s tebou súhlasím...hlavne čo sa týka vysadenia liekov, píšeš fakt k veci, lebo to tak je. osobne sa neviem vyjadriť a vôbec jeni neradím, lebo užíva lieky, ktoré ja vôbec nepoznám a neviem aký majú účinok. takže si prečítam čo píše, ale neradím jej...lebo zlá rada, je horšia ako nijaká.

tatiana rony má pravdu, že jej nepomôže magnezko, ak má takéto stavy...to zase rony má pravdu...

pre tatiana:
aj ty máš v niečom pravdu, ale nikto z nás nepozná čo sa vlastne s jeni deje,

ja by som to riešila takto:
zmenila by som lekára, vyhladala nového čím skôr tým lepšie...lebo kombinácia liekov do opaku jej len škodí....a nech si ju vypočuje lekár so všetkým...nech posúdi ktoré lieky môže a ktoré nie a zhodnotí jej zdravotný stav

to je čisto môj osobný názor.....

jenni791

tatiana26 no neviem čím to je ale čo som sa pýtala viac lekárov tak povedali že to robí vysadenie toho xanaxu zo dna na den ked som ho predtým brala pravidelne vyše troch týždnou že to telo si už navyklo tak neviiem ale ked som ho brala nemala som taký tras ani až takéto vykyvy ako teraz tak asi to má niečo s tým vysadením, ale rozhodne sa k nemu nechcem vrátiť, stačí my tneurol dnes som uýž zobrala jednu a uvidím ako bude do večera, je my nanič ale tak hádasm akosi vidím všetko akoby cez sklo chvejem sa a tak no neviem teda

Rony 6

Pre ketsut. ketsut koncim na tomto fore lebo som pochopil ze to nema vyznam.je tu clovek ktory vecne spochybnuje moje rady pre jenni 791 hoci to lekary potvrdili.Nie nemam lekarske vzdelanie aale studoval som farmaciu ktoru som nedokoncil kvoli zdrav stavu.Ja som clovek ktory pesiel touto chorobou a prechadza nou stale je to choroba s ktorou sa velmi tazko bojuje vsak to poznas.podla toho co pises a radis ludom si dobry clovek chces si pomoct ako kazdy s nas a davas podporu aj inym.Rob to dalej a ono sa ti to v zivote vsetko vrati.Prepac ze som neodpovedal na tvoje otazky.Nepoznam na vsetko odpoved.Prajem ti prijemny den a vela stastia

ketsut

rada by som sa vyliečila z tejto pliagy PP....a rádovala sa zo života s dcérou...

zuzka, kedy tu prídeš? ty si človek, ktorý si tiež prešiel všeličím....mohla by si mi niečo poradiť ohľadom toho stacionára...prípadne psychoterapie?

rada by som sa s tebou porozprávala, ak by si bola ochotná

tatiana26

MIA Ketsut ti dobre radí, počúvni ju...len vydržať, skutočne to prejde...pár dní proste musíš zatnúť zuby

tatiana26

MIA Ketsut ti dobre radí, počúvni ju...len vydržať, skutočne to prejde...pár dní proste musíš zatnúť zuby

tatiana26

To predýchavanie treba robiť pri prvom náznaku ataku, v úplnych začiatkoch, potom už môžeš dýchať koľko chceš :)