Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

tatiana26

JENNY ešte raz k tomu neurolu :) To, že ti je lepšie, keď si ho dáš neznamená, že si na ňom závislá...závislá začneš byť vtedy, keď ti už nebude stačiť tá dávka, ktorú si dávaš a budeš musieť zvyšovať dávky na to, aby si dosiahla rovnaký účinok. Vtedy začni byť ostražítá a treba konať. Ale takto popredu stresovať skutočne nie je treba. Kľudne si ho daj, kým ti nezaberú AD, neboj sa.

KETSUT ty si taký diplomat...máš to aj v živote tak, že sa snažíš vyhovieť každému? to väčšinou my panikári mávame :-)

ANDREA kokso, to sú roky...ja mám túto moju úzkosť cca 7 rokov...nepamätám si to presne, len viem, že som mala nejakú virózu, brala som ATB a doktori mi hovorili, že to môžem byť taká unavená a slabá z toho ešte...ale mne sa to už vtedy nezdalo...bola to skutočne bežná viróza, nič vážne...aspoň teda nemám vedomosť, žeby to bolo niečo vážnejšie

Arnost

Tatiana 26 Ked ti sum. magnezium pomaha pri tejto chorobe tak ju pravdepodobne nemas. Tvoja dg znie H Y P O C H O N D E R.

jenni791

no ja ozaj dakujem všetky ja som rada že ste tu že viem že nie som sama z tímto svinstvom , sama som dospela k názoru že asi som zavislá na neurole proste ak si ho dám je my lepšie a cítim sa istejšie ale no tak čo už, budem ho brať ale max. dve tabl za den a ked sa to postupne začne zlepšovať skusim pomaly z neho uuberať ale zatial nie radčej ho užívať a mat sa ako tak fajn ako bez neho hrozné stavy ved viete o čom vravím,

ketsut

tiež rony nechápem prečo si odišiel, len preto, že si sa dostal trocha do sporu s tatianou.....

každý má nejaké skúsenosti, tatiana tiež...a nemá zmysel sa tu hádať, prehliadať spochybnovať ťa...

tatiany sa nezastávam, povedala, len to čo si myslí, a ako to prežívala ona...

ja v tom ozaj nevidím nič....neprekáža mi ani to čo hovoríš ty...ale ani to čo tatiana....

každý z vás má v niečom pravdu...a obaja ak to chápem chcete dať jeni čo najlepšiu radu!

to je môj názor, dúfam, že ním nikomu z vás neublížim....a obaja tu budete chodiť a prispievať svojimi skúsenosťami

tatiana26

JENNI isteže ti bolo lepšie so xanaxom ako bez neho - veď na to je, aby ti oblbol psychiku a ty sa máš relatívne zdanlivo lepšie...preto sa predpisuje na začiatku liečby kým nezaberú AD...ja som brala neurol 4 mesiace a o žiadnej závislosti nič neviem... Ale lekári ti samozrejme povedia, že to môže byť z toho, pretože ty sa ich predpokladám pýtaš, či to môže byť z toho :-) A keďže oni sú zväčša bezradní (lebo vedia dať lieky, ale viac nič), tak ti na to prikývnu, aby sa ťa zbavili...Nepovedia ti, čo máš robiť, čo ti pomôže a čo to vlastne je...oni ťa len stlmia a oblbnú a majú pokoj...
Chcem len aby bolo jasné, že ja nie som zástanca farmaceutického priemyslu, ale niekedy má človek proste také stavy, že sa bez toho zblázni...je to každého slobodné rozhodnutie.
Ja radím len to, čo som prežila a vyskúšala...kto nechce, nemusí ma ani čítať a môže ma ignorovať, to je úplne v poriadku. Len viem, čím som prešla a viem, že Jennine stavy sú mojimi stavmi spred roka...takže viem aj to, že magnézium na ne pomáha...

RONY ty si asi ešte mladučký...v živote ťa budú veľakrát spochybňovať a ty sa budeš musieť vedieť obhájiť, inak budeš stále utekať pred každým, kto s tebou nebude súhlasiť...?

ketsut

ja na tvojom mieste by som nevolala lekárom....vieš jeden ti povie to druhý to....

chod k lekárke opíš svoj stav odkedy sa ti deje a čo.....

vieš my nie sme lekári..

ja sa zdržujem toho, čo by ti mohlo robiť lepšie alebo horšie...nevyznám sa v tom, prepáč...a fakt zlá rada, to ja nerobím!

s liekmi na psychiku to nie zábava uživať do opaku sveta...to telo je potom celé zhlupené

jenni791

ketsut dakujem aj tebe za rady, vlastne všetkym no ja už sama neviem na čom som chvilami je fajn a potom hrozné asi ozaj pojdem za iním lekároma zmením lieky, ale ked som uživala xanax tak som bola pokojnejšia sama som išla busom do mesta a žiadny atak, ked som ho v nedelu vysadilaodvtedy je my nanič tak neviem snažím sa to prekonať ostažt klen pri triticu a citaloprame a ten neurol ale xanax už rozhodne nechcem aj ked s ním my bývalo lepšie

ketsut

pre rony:

myslela som,že sa s nami podelíš o skúsenosti a poradíš niečo...možno by nám to pomohlo....

ale ako chceš, je to na slobodnej voli

a či som dobrý človek, snažím sa...nie som sebec...a ked dám radu, ktorá niekomu pomôže tak prečo nie...od toho sú ľudia, aby sa podporovali.....

keby som pred dvoma rokmi o tomto fore vedela, určite by môj stav s PP tak daleko nezašiel a vedela by som si skôr pomôcť....

veľmi túžim sa vyliečiť a konečne žiť a som ochotná pre to urobiť všetko!