Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

ale ja myslím konkrétne cipralex..niekde na nete som čítala, že jednej slečne zabral cipralex na gen.uzk.poruchu a po dvoch rokoch zmenšuje dávku a cíti sa dobre...

ved arnost, ked sa lekárka takto stavia k tvojmu stavu, prečo nejdeš k inému lekárovi...ved to nie je sranda takto ostať a trpieť, lebo ti verím, ozaj ako ti pri tom frontine je...ja som to zažila.

ketsut

čo si pamatám z príbalového letáka, tak frontin nie je určený GUP. viem, že je tam určená depka, panická porucha....ja som užívala frontin dva týždne spolu s cipralexom...a potom som ho vysadila...no ten frontin to je liek ti poviem....brrrr.

ketsut

arnost to ti verím...frontin toto robí...má také vedlajšie účinky ako popisuješ...

tak nemyslím si, že ked nevie čo s tebou lekárka, tak ťa nechá len tak na pospas a pri frontine...to nie je riešenie...teda podľa mna!

z toho frontinu sa staneš dobrý závislák!

Arnost

Rony ozvi sa prosim potrebujem radu. Beriem 3 x O.25 Frontin uz 5 mesiacov na GAT Mam sa zle a hlavne strasne sucho v ustach.Je tu niekto kto mi vie poradit?Antidepresiva mi nikdy nezabrali.Lekarka nevie co so mnou a tak mi pise frontin.Nechcem byt narkoman!!!! skusal som vysadit ale je to nemozne.Dostavam tras, nespim ,vegetativne prob.Ako by som to nebol Ja..Je to mozne co sa to deje? Akoby som stracal kontrolu sam nad sebov.Ako sa riesi sucho v ustach?