Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ale ja myslím konkrétne cipralex..niekde na nete som čítala, že jednej slečne zabral cipralex na gen.uzk.poruchu a po dvoch rokoch zmenšuje dávku a cíti sa dobre...
ved arnost, ked sa lekárka takto stavia k tvojmu stavu, prečo nejdeš k inému lekárovi...ved to nie je sranda takto ostať a trpieť, lebo ti verím, ozaj ako ti pri tom frontine je...ja som to zažila.
Ano SSRI napr.Seroxat
cipralex, citalec...takéhoto druhu si skúšal tiež?
Vyskusal som viac . Remeron Triticco atd.Ani jeden mi nepomohol .Hroza ake som mal vedlajsie ucinky!!
čo si pamatám z príbalového letáka, tak frontin nie je určený GUP. viem, že je tam určená depka, panická porucha....ja som užívala frontin dva týždne spolu s cipralexom...a potom som ho vysadila...no ten frontin to je liek ti poviem....brrrr.
a aké lieky si skúšal okrem frontinu?
užíval si len jeden druh AD, alebo si vyskúšal viac?
Ahoj Ketsut.A co mam robit? diagnoza znie gen.uskostna porucha.Vela sa o nej ani nepise na nete.
arnost to ti verím...frontin toto robí...má také vedlajšie účinky ako popisuješ...
tak nemyslím si, že ked nevie čo s tebou lekárka, tak ťa nechá len tak na pospas a pri frontine...to nie je riešenie...teda podľa mna!
z toho frontinu sa staneš dobrý závislák!
Rony ozvi sa prosim potrebujem radu. Beriem 3 x O.25 Frontin uz 5 mesiacov na GAT Mam sa zle a hlavne strasne sucho v ustach.Je tu niekto kto mi vie poradit?Antidepresiva mi nikdy nezabrali.Lekarka nevie co so mnou a tak mi pise frontin.Nechcem byt narkoman!!!! skusal som vysadit ale je to nemozne.Dostavam tras, nespim ,vegetativne prob.Ako by som to nebol Ja..Je to mozne co sa to deje? Akoby som stracal kontrolu sam nad sebov.Ako sa riesi sucho v ustach?
MIA kde si???Ako sa ti darí???