Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

sunie

ono je to zvlastne ze niekto kto sa moze tesit zo zivota si to ani nevazi a ty keby si sa chcela tesit nemozes, ake paradoxy.

ivana4837

Mia...on môže mať aj inú ženu v práci,alebo iba hlave...,lebo to nie je normálne,že po tak krátkom čase čo ste spolu ti neprejavuje vôbec city,ponižuje ťa.Ty musíš vedieť kedy sa to zlomilo!!!Aký bol k tebe na začiatku,dával ti najavo lásku?A možno máš aj pravdu,že si svoju depku vybíja na tebe,ale to mu v žiadnom prípade nedovoľ!!!

ŽI PRE SEBA A SYNČEKA!!!

ostatné príde časom,čo má byť sa stane...

mia23

NAOZAJ MA TO STRASNE UNAVUJE ,LEBO JA LEN V DOBROM MU HOVORIM ABY SME NIEKAM ISLI,ON MI NA TO ODPOVIE ZE PRACUJE A ZE JE UNAVENY...TERAZ KAZDY CO PRACUJE NEBUDE Z DOMU VYCHADZAT????NO NEVIEM...TOTO NIE JE ZIVOT

ketsut

no nemôžeš vedieť čo robí a čo mu hlavou chodí.....to je ťažko povedať....

aj tak si myslím...muži, ktorí tu chodíte neurazte sa ale my ženy sme silnejšie, viac strpíme....

no máš manželstvo čudné....ale to pre mna nie je novinka to moje tiež za nič nestálo...ja neviem prečo to v živote tak je, že kto sa ožení, potom by sa len piekol na gauči pri televízore a inú kultúru nepozná....ved vzťah treba budovať, treba chodiť s rodinou von, na výlety, športovať, žene a deťom sa venovať....nehovorím aj oddychnuť si ale len čumiť do bedne každý den a stále to nie je pre mna...ja skoro ani telku nepozerám...

ja viem ako to unavuje človeka, ked chce dobre a ten druhý sa chová trápne....

MIA23

som rada ze to uz trosku prechadza...a moj muzik???teraz sa sprava normalne...ale vies co ja som si vlastne uvedomila ze on je asi viac chori odomna myslim ze ma nejaku depresiu...stale len doma je.nikam nechodi len do prace a spat.cely den sedi a pozera tv so zatiahnutymi roletami...no pozerat sa mi na neho nechce uz len to mi robi depresiu...on bol stale taky cudny...a ked som sa s nim o tom rozpravala tak povedal ze on je proste taky...nikde spolu nechodime .dnes zazracne sme isli na zmrzlinu ale to som sa s nim hadat musela 2hodiny...ty si mi hovorila ze ma urcite inu ale ja som si ista ze nema chodi len do roboty a domov ani psa von nezobere

ketsut

to sa mia hned lepšie číta, ja som taká rada, že si sa chytila...neboj sa tie závrate prejdu...pi veľa vody, troška si aj pocvič, to ti zvýši tlak a nebudeš mať také závrate uvidíš...ja to tak robím....

som fak taká rada, že si na tom lepšie...bolo mi ťa tak hrozne lúto, ked ti bolo tak zle, plakala si...trápila si sa...som ti hovorila sa dáš pomaličky do poriadku a uvidíš, že budeš žiť dobre...

a čo tvoj mužík?

MIA23

ano nakoniec som nakup zvladla...doma sa snazim stale nieco robit,lebo ked nic nerobim tak len premyslam a lutujem sa...dnes napriklad som isla na nakup,isla som na zmrzlinu,bola som s malym trosku vonku,doma som navarila,upratovala....snazim sa aj nieco robit...

MIA23

ano ketsut citim sa lepsie...pred par dnami sa mi ani zit nechcelo...len ma strasne trapi ze mam stale tie zavraty a pocit na odpadnutie....dufam ze to prejde

ketsut

vieš mia na to si musíš zvyknuť predýchať to, základ je ten, si uvedomiť, že to prežiješ a za chvíľu ti to prejde a bude dobre....

ja si myslím, že teba žalúdok bolí z tých liekov...aj ja som mala také problémy, ked som začala AD užívať, ani jesť som nemohla...bieda mi bola vypiť čaj...neboj po dvoch týždnoch budeš na tom dobre...ale daj si tie probiotiká, tie ti črevá a žalúdok troška zrovnajú...ver mi aj ja to tak robím.

a zvládla si ten nákup? čo dobré si kúpila?

a inak čo robíš doma? vládzeš niečo robiť, či oddychuješ?