Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
prepáčte ale ešte je stále doba, že lekár určuje ktorý liek pre vás vhodný podľa vášho stavu...nie si vyberáte...ja by som si nikdy nedovolila povedať dajte mi tento liek a nie tento....ešte samoordinácia nefunguje...teda zdravotná starostlivosť týmto smerom...a potom to tak vyzerá....ak je lekár schopný a robí svoju prácu zodpovedne tak nie je dôvod mu neveriť...a navyše každý organizmus znáša lieky inak...vy sa môžete pýtať aké su medzi tými dvoma liekmi rozdiely...a tána vám povie ale to je jej telo, jej druh choroby nie vy, vaše problémy...ak aj dvaja ľudia majú rovnaké ťažkosti-nemusia užívať rovnaké lieky to chcem tým povedať!
samozrejme je dobré ked vám dá niekto rady čo a ako robiť....prepáčte ak som vás tým urazila ale toto je môj názor!
pokiaľ prídete k lekárovi a poviete, ako sa cítite aké máte problémy...ten to objektívne zhodnotí a stanoví vám liečbu...pričom nemusí sadnúť hned na prvý raz...to tu všetci dobre vieme...ale to nie je len pri psych. chorobách ale pri všetkých...
Cipralex poznam ale co ten setralin?
Tatiana Ktory liek ti lepsie sadol cipralex alebo setralin Mozes mi napisat podstatne rozdiely medzi nimi ako si ich Ty vnimala.Pytam sa preto lebo aj ja sa chystam brat antidepresivum ale sama neviem - bojim sa ich.
ak si prečítate príbalový leták k lieku cipralex...tak jeden z vedľajších účinkov sú bolesti klbov!
Nie je to overena informacia.Ale v cakarni som pocuvala zeny obidve brali cipralex ze internista jej povedal ze niektore antidepresiva pri dlhodobom uzivani sposobuju osteoporozu a ze v pribalovych letakoch napisu iba ze udaje tykajuce sa rastu deti nie su overene.Neviem ci to je pravda, treba si to overit.Ja mam problemy ,viem ze odkedy beriem cipralex mam silnejsie bolesti klbov.
Hm, kĺby ma nebolia si myslím...neviem si ani predstaviť ako bolia kĺby...cipralex som brala kedysi, teraz mám sertralin, ale už ho beriem pol roka, tak ja to s tým nespájam asi...
odvápňuje? a to je nejaká overená informácia? také niečo som ešte nepočula...
Mam presne to iste nechapem to stale poobede mam zvysenu teplotu 37.1.Beriem uz 6 mesiacov Cipralex a ktomu Neurol, neviem ci to nie je nahodou Cipralex!!!!!!:Pocula som ze odvapnuje kosti a tak tam vznika zapal artroza.Klby ta nebolia lebo mna hej.
Kokso ja mám už ale tri týždne zvýšenú teplotu a začína to riadne znepokojovať...ale to tak, že príde a odíde...normálne to cítim...napríklad včera navečer 37,1, pred spaním už nič, ráno nič a teraz zase cítim, určite mám...nechápem...
Mia nič nie je na tom,keď si aj telku pozrie,ale na všetko v živote funguje ZLATÁ STREDNÁ CESTA!!!Všetkého ak je veľa,alebo naopak málo škodí.
ano je to tak ja by som uz chcela naplno si uzivat zivot ale este toho mam vela pred sebou..a on ...stale sa len stazuje ze aky tazky zivot ma stale len praca,praca...ja by som len zdrava chcela byt aj by som do prace uz isla aj vsetko lebo to je normalny zivot...on vravi ze ja mam dobry zivot!!!vobec si neuvedomuje ake to mam tazke lebo nevie ako sa citim