Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

xxxx

Správne všetko je len na nás.Veľa má na svedomí to ako človek zmýšla a celkovo ako žije.Myslím že mne sa táto pliaga objavila,preto že som samú seba vo všetkom podcenovala,znížila som si sebavedomie tak,že som ani nemala chuť niekam isť von medzi priateľov,tak som stále viac a viac ostávala doma až som jedného dňa mala problém prejsť po ulici a niekoho známeho stretnúť tak to bol koniec najradšej by som sa pod zem prepadla.

zuzanama

Táni, ja neviem, či magnéB6 funguje na únavu všeobecne, to skôr ten Bkomplex tu bol niekde spomínaný, ale mne pomáha toto, sama neviem čím to je, len som to chcela skúsiť a nepomáhalo 3X1, tak mi bolo ľúto, že som dala zbytočne vyše 8 euro, tak som skúsila to dávkovanie 2x2 a už tri dni som poobede nespala, čo bežne robím, lebo som taká unavená a pritom nerobím ťažko fyzicky a psychika je tiež momentálne ok.
Vyskúšať to môžeš.

Zuzanama

To je v poriadku, že keď to tu čítaš, je ti ešte horšie, to je normálna reakcia. Keď budeš z toho vonku, budeš to čítať s radosťou.

xxxx

Mam presne také problémy,ako vy ale ked si čítam čo tu všetko píšete je mi normálne ešte horšie.Ja osobne si myslím,že tu si sami nepomôžeme.Môže nám pomôcť,len odborník.Sťažujete sa na lieky,ktoré vám majú pomáhať,ked vám nepomáhajú asi sa treba ozvať, aby sa vymenili.

tatiana26

áno, áno Zuzka, tetániu som spomínala, len nie som spokojná s tým neurologickým vyšetrením, akurát som dnes premýšľala, že pôjdem na neurológiu, je tu taká dobrá doktorka vraj, tak hádam bude prístupná veci :)

MagneB6 ti funguje na únavu? chm...no a to dávkovanie, to ti je zaujímavé...ja som ho užívala dlhšie, ale teda nikdy sa mi to nedarilo pravidelne a dávala som si tuším 4x1 či ako...no ale kúpim si ho zas veru a dám 2x2 :) ďakujem za tip

zuzanama

Ivanka, dobrá otázka, na tú by ti vedel odpovedať najlepšie Damián, ale RNG to tiež vie veľmi dobre. Som zvedavá, či ti odpíše.

zuzanama

Táni, spomínala si niekedy aj tetániu. Nebola si na vyšetrení, aké minerály ti chýbajú? Sama hovoríš, že ti pomáha šumivé magnézium. Ja teraz beriem 2x2 tabl. magnéB6 a s únavou je to u mňa oveľa lepšie. Predtým som brala 3x1, ale to bolo o ničom a teraz je to ok. Skús brať magnézko pravidelne, alebo B-komplex forte.
Doparoma, nemám korčule...:-)

ivana4837

RNG,
aj ja si myslím,že ak sa to dá je lepšie sa liekom úplne vyhnúť,ale ak nie...,potom aký význam by mal celý nákladný výskum ohľadom liekov,ak by nemal žiadny zmysel???

tatiana26

KETSUT dobre a rozumne si to napísala.
RNG ja som skúšala aj SJW aj Gabu, nuž ale nič...preto sa veľmi nespolieham ani na to, že mi zaberú AD...

XXXL tak ťažko ti popíšem účinky a rozdiel...cipralex mi zabral po 2 týždňoch tak, že som mohla fungovať, ísť niekam pešo, prestala som mať závrate a stavy na odpadnutie, slabosť...akurát únava mi ostala, ale všetky tie najhoršie príznaky odišli...
Na druhýkrát mi už cipralex nezabral vôôôôbec, ani fevarin, až sertralin ma postavil na nohy - doslovne. Funguje mi ooooveľa menej ako kedysi cipralex, akurát tak, že som schopná ísť do roboty, s výpätím síl podať nejaký výkon a potom klesnúť od únavy...(hoci sú aj lepšie dni)...ale skutočne nie som istá, či to môžem pripísať AD-čkám, alebo veľa iným veciam, ktoré som popritom robila a skúšala. Vedľajšie účinky som nepociťovala žiadne pri žiadnom ad myslím...neviem, čo by som ešte k tomu...

KETSUT bohovsky ti závidím tie korčule...ja ich mám tu, novučké, takmer nepoužité a hrozne ma lákajú...lenže ja som tak slabá, že ma unaví každý pohyb, úplne desivé...už len kým si ich obujem, tak som narobená...kokso, nemám dobré dni...hm