Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Arnost si z nás robí kozy, inak sa to nedá. No toto nie je miesto na takéto srandičky.
no ten Arnost tomu teda dal, chudák ten čo sa chystá mať panický záchvat sa asi posere.
to také kravinu tu dal ako pako
celý čas tu čítam čo tu píšete, nechápem prečo ketsut odišla, tá mala celkom dobre názory.
Arnost-Arnost spamataj sa!
ARNOST, keby to nebolo proti pravidlám diskusie, tak by som tu, na môj dušu, použila jedno slovo na K. K....a kde si prišiel k týmto fantastickým teóriám. Ty si mal PP, mal si panický záchvat? Alebo ten dobrák, čo ti údajne povedal, že to sem máš hodiť? Pochybujem, že to bol Rony, ten bojoval proti určitým liekom a ty tu okrem iného robíš podľa mňa rekamu na Oxazepam.
Zlatíčko, vraj, nedostatok kyslíka v mozgu! Keby si mi toto povedal v súkromí, tak sa rehocem, až sa za brucho chytám. Ale toto je vážnejši, šíriš tu ne fóre paniku medzi panikármi, ktorí to neporebujú, kebyže mám niečo na ukľudnenie, tak si pokojne hodím aj xanax a vôbec sa neurazím, ako Ketsut, keby mi to niekto teraz odporuči. Z Tvojoch príspevkov ma len tak dvíha na stoličke. Ty kokso, počul si už niekedy o hyperventilácii a o expozícii ( postupnom vystavovaní sa situáciám, ktoré navodzujú panický atak)? A najhoršie, vraj môže nastať smrť v dôsledku zlyhania srdca pri panickom záchvate. Vieš, ja som mala nespočetne panických záchvatov, ale ani raz som neupadla do bezvedomia. Bola tu na fóre jedna osôbka Agaven, ktorá vraj bežne odpadávala, ale ona mala aj tetániu, ale to bola jediná, o ktorej viem. Posledné, čo panikári potrebujú, je takýto dobrosrdečný vševedko truhlík, ktorý píše somariny, len tak práši, aby mali ešte väčší strach, strach zo smrti je pri PP obrovský, ak si to nezažil, nevieš o čom hovorím.
Tak, ešteže ja mám PP už za sebou, ten prvotný šok, čo ma pochytil pri čítaní Arnostových hrejivých slov je preč. Alebo sa mám báť a čakať, že sa mi to vráti, veď je to vraj choroba na celý život a dokonca dedičná. Chúďatá moje deti. Lenže, ak na celý život, tak to by som už asi nemala žiť. A mám sa fajn a nečakám, že sa mi to vráti, lebo som sa tak rozhodla a tak aj bude.
Na záver: Páči sa mi jedna taká veta, ktorá sem sadne ako... viete čo.
A ČO SI SA TY S KOŇOM ZRAZIL? ( Arnost)
Asi tak ako Ty.
ARNOST predpokladám, že ty si z tých ľudí najchorejší...
MIA moja ako sa darí? Zaberajú lieky?
Tatiana toto nie je len pre Teba ale pre ludi ktory su skutocne chory a kazda informacia o ich stave je pre nich dolezita.Mne tieto clanky dali vela!!! Je to stale lepsie ako to ze sa tu stale hadate.
tatiana uplne s tebou suhlasim....vraj obmedzit navstevy,podujatia,nechodit na dovolenky....same hluposti...a to zlyhanie srdca...ani nehovorim
Prosim, poradi mi niekto, ako sa dostat na zaciatku boja s PP aspon o krocik dopredu? Vyjdem z domu a pride na mna triaska, hnusne zavraty, suchoty v ustach, vsetko sa toci... Musim sa vratit domov. Trva to uz par tyzdnov. Chcem sa vratit do roboty, ale ako preboha... Beriem Neurol a Serlift, ten uz mal zacat zaberat. Prosim pomozte.
A keby ste sa s RONYM ukľudnili? Nestačí sem poslať link, odkiaľ má rony tieto múdrosti? alebo že by to mal z vlastnej hlavy tieto hlúposti?
"Co sa stane, ked clovek neukontroluje situaciu : stav sa moze vyvinut tak, ze je stale zle a clovek obcas az upada do bezvedomia. Upadnutie do bezvedomia, ale, je zvycajne aj koniec zachvatu, lebo mysel prestane stimulovat system a ked sa clovek preberie, zachvat nie je pritomny.
Ak niekto trpi az tak tazkym stavom, nutne musi riesit, lebo system moze pretazit srdce az do stavu zlyhania."
Láskavo buďte takí dobrí a prestaňte ľudí strašiť...toto sú nehorázne kraviny...srdce pri PP nezlyhá!!! Upadnutie do bezvedomia je tak strašne málo pravdepodobné a časté, že vôbec nie je dôvod to vyťahovať a plašiť tu ľudí.
A priatelia na ktorých AD je napísané, že sa nesmú brať s benzodiazepínmi? Čítam príbalové letáky dôkladne...a žeby všetci psychiatri išli proti tomu? hm...
A toto je vrchol:
"Clovek trpiaci panickou poruchou potrebuje kludny zivot. Je treba obmedzit ucast na podujatiach, navstevy, spolocenske udalosti, stresovu aktivitu, cestovanie na dovolenky ( aj ked je to prijemna aktivita, je vysoko stresova ), konflikty - radsej nechat vec nez bojovat a podobne."
To je čo za idiotskú myšlienku? Človeku s PP bude určite najlepšie, keď sa zavrie sám doma a bude premýšľať ... sa zobuďte, preboha...
Toto mi poslal RONY dohodli sme sa ze to zverejnim