Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ketsut

zuzka to myslím vážne....odchádzam a viac tu už nič nenapíšem!

ani o terapii, ani o svojom živote, ani o ničom!

ak chcete so mnou byť v kontakte tak cez mail si budem písať...ale inak nie....

nenechám sa urážať ľudmi, ktorí ma vôbec nepoznajú.

tatiana26

KETSUT no neblázni...hádam ťa nejaký naslovovzatý psychológ nerozhádže?

A tomu odborníkovi len toto chcem povedať: ak sa ja aj nebudem vládať ani postaviť, tak to neznamená, že niekto iný sa nemôže ísť korčuľovať...či má zo solidarity s trpiacimi sedieť doma a užierať sa čítam tvojich príspevkov? božebože...

zuzanama

Ketsut, čo by si odchádzala, kašli na to, nepreháňaj. Nemala si včera ísť na psychoterapiu? Možno som si to zle zapamätala, nemalo to byť v stredu? Ak si tam bola, napíš radšej o tom, zaujíma ma to.

ketsut

a ešte jedna poctatná vec..nikomu som do pakov nenadala......to bola fráza....

ale pokiaľ niekomonu vadím, tak je jasné, že ked napíšem aj A, tak v tom bude hladať niečo zlé.....

ketsut

áno poznáš ma uplne do detailov psycholog...

z tohto fora odchádzam rovnako ako rony...

našla som si tu fajn kamarátky, chcela som si vymeniť skúsenosti, prijať rady...atd...ale jednoducho sú ľudia, ktorí asi nemôžu isté veci pochopiť...nejdem tu už nič vysvetlovať, ani o sebe viac písať....nie som tu od toho aby mi tu niekto dával diagnozy a urážal ma.

prajem všetkým zdravie, pohodu...a to aby v živote stretávali ľudí s ktorými možno viesť vhodný dialog.

Psycholog

Ketsut si psychicky chora tak nikomu nenadavaj do pakov znie to a ja to musim odsudit .....velmi zle.Musis sa naucit tolerovat ostatnych ludi.Vsimol som si ze si slaboch, lebo ked nieco napises stale hladas podporu ostatnych diskutujucich.Ty za to nemozes .Je to prejav tvojej choroby.Snazis sa ju skryvat co je pochopitelne a na ukor toho sa strapnujes a tvaris sa a robis co v skutocnosti nie si.Tie tvoje korcule-som rad ze sa mozes korculovat ale mnoho ludi tu ma problemy vobec chodit na ulicu. Cital som tvoje prispevky a stale mam dojem ze len cakas na niaku obet aj ked nie si oslovena,aby si sa na nu doslova vrhla.Potom sa dostanes do konfliktu co ta mrzi a znova hladas podporu u diskutujucich.Si dost konfliktny typ, ale to ti uz v zivote povedalo asi vela ludi.Zamysli sa nad sebou.