Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahoj moletka,
nebudem ťa oblbovať a tvdriť ti,že tieto stavy ti rýchlo prejdú...iba to bude raz horšie a raz lepšie...táto choroba chce naozaj veľmi veľkú trpezlivosť,ak sa ti stav vôbec po dlhšom čase nezlepší lekár ti dá iné AD...niekedy dlho trvá nájsť tie vhodné,prvé 2-3 týždne sú väčšinou tvrdé,ale snaž sa to prekonať,ak môžeš začni hneď aj s psychoterapiou...čím skôr tým lepšie,zdravo sa stravuj,športuj...aj prechádzky v prírode sú balzamom na dušu,...užívať iba lieky to nie je všetko...ja som si to myslela a preto sa mi stav nezlepšoval,keby som ja trúba začala hneď aj s psychoterapiou-KBT bola by som určite inak dopadla.
KRUTO SOM SA POUČILA NA VLASTNEJ HLÚPOSTI!!!
Držím palce!!!
Ahoj bezmocná,
môj manžel,keď v noci pracuje a príde na mňa "tá naša blbá panická chvíľka",tak si stále hovorím,že určite sa mi nič nestane...,začnem si najprv pomaly dýchať,potom sa niečim zaoberať...začni čokoľvek robiť,naozaj čokoľvek len aby si odohnala blbé myšlienky z hlavy...,hlavne nezačni panikáriť,lebo všetko sa iba zhorší!!!
DRŽ SA,UVIDÍŠ ZVLÁDNEŠ TO!!!
bezmocna neboj zvladnes...uz si zacala brat ad???
ahoj ivana...ano uz som ich zacala brat...a na psychoterapiu zatial nechodim ale uz sa chcem objednat u psychologa....
Ahojte ja som tu novsia... ale ketschut a mia s vami som uz pisala...no ide oto ze i ja mam p.p. no a zajtra spim po strasne dlhom case sama doma...neviem ci to zvladnem:((((
Ahoj Mia,
vyskúšala si tie probiotiká???Aspoň sa budeš vedieť najesť a upraví sa ti trávenie.Chodíš aj na psychoterapiu???pa
KETSUT NESER MA!!!
Ty si inteligentná baba a ak si spočítaš 2+2 malo by ti byť jasné odkiaľ vietor fúka a kto ti asi adresoval tie somariny!!!Veď práve o toto danej osobe išlo,ak z tohto fóra odídeš urobíš dobre len dotyčnej osobe a tej dokážeš,že mala pravdu,že si slabá osobnosť čo je totálna blbosť!!!
TY SI NESMIERNE SILNÁ ŽENSKÁ NO ZÁROVEŇ MÁŠ AJ KRÁSNU VLASTNOSŤ CITLIVOSŤ A VRODENÚ EMPATIU!!!
Uvedom si,že ťa tu rešpektuje minim.99% ľudí a komu nesedíš nech na Teba nereaguje a zároveň TY nereaguj na neho!!!
MY ŤA POTREBUJEME...,TAK NETRESTAJ NÁS A SEBA,...TRESTAJ SVOJOU PRÍTOMNOSŤOU TÝCH ČO ŤA NEMUSIA...UŽAJ SA VRÁŤ!!!
(LEBO SI ŤA NÁJDEM A POKAZÍM TI KORČULE...cha-cha)
AK SA NAVRÁTIŠ UBLÍŽIŠ NÁM ČO ŤA MÁME RADI,
ahoj tatiana....citim sa trosku lepsie ale este stale sa citim dost slabo....dufam ze to prejde skoro....ludia takych ako arnost si netreba ani vsimat...ketsut aj ty by si sa na to mala vykaslat...a vrat sa chybas mi tu
všimol som si, že o tejto chorobe jasné informácie a vedia s nou žiť sú tatiana, zuzana, ivana, ketsut. mia sa k tomu vypracuje.
ja tiež trpím PP asi štyri roky a mne najviac pomohlo brat AD a ked som postupne vysadzoval som začal športovať, nešlo to hned, ale podarilo sa mi.
chápal som ketsut, čo sa tu trochu snažila povedať, že pohyb je dôležitý, samozrejme, že PP je choroba z ktorej sa dá vyliečiť, len sa treba zamyslieť kde je späštač choroby a čo robiť, aby nám bolo lepšie.
podľa mna sa ona z toho dostane, lebo našla čo jej telo dobre znáša a užíva už málo AD, teda málu dávku.
Ten Arnost sa nechytá čo tu navsúval, nevie čo sú panické záchvaty ja som ich prežil niekoľko a nikdy neupadol do bezvedomia
a uplna debilina je vyhýbať sa spoločnosti!