Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Čo urobím s tou obeťou???Psychicky ju zničím a potom zjem...(cha-cha)
Mňa takéto trubky vytáčajú do bezvedomia!!!
A jaká som ti jaáá príšerka,...keby si ty vedela jaká som já kočka...šak sa mi ani hlava do žiadnej rodinnej fotky nezmestí...
Počuj v tvojom mozgu na jakej vlnovej dĺžke fičia tvoje myšlienky???
Prečítaj si čo si dnes napísala o 15:51 (druhý odsek) a ja 19.08.o 21:43,TO JE SILA!!!
Faktory,ktoré zhoršujú naše stavy:káva,fajčenie,alkohol,drogy,energetické nápoje,cocacola,čierny a zelený čaj.
áno kukla...si jej dobre napísala....príšerka a čo plánuješ s tou obeťou? hmmmmm
kurnik ty druhá puberta, ti závidím normálne....
skús ten Pilo čo doporučujem, fakt je tá technika cvičenia dobrá.
super je aj plávanie-ja dokážem plávať aj dve hodiny v kuse, pomalšie ale vládzem....
vieš čo je zaujímavé, že som ako bez síl niekedy a ked sa prehovorím na šport, cítim sa potom tak dobre, žiadna únava...nič uplna pohoda.
len sa prinútiť to je niekedy hrôza...a kurnik tie korčule tie sú fasa, to nechápem ako zvládam sama doteraz...ked mám závrate a na nich nič.
Táni veľmi som to nepochopila...čo si tým myslela,vieš je teplo a pomaly mi zapaľuje...
Ketsut,moje druhy športov-behanie,stolný tenis,futbal (iba brána-tam sa nebehá,cha-cha),basket-hádžem si len tak na kôš,hrávala som ho aktívne,ale mám pri rýchlom behu závrate a keď som doma kalanetika,chodila som s mužom aj do fitka,(lebo on si potrpí na prav.cvičenie a plávanie),ale ja tam neviem dýchať-vydýchaný vzduch a nenormálny smrad,mne je z toho na grc.
Potom tie romantikuš prechádzky s manželom a psom-čistá druhá puberta!!!
(mrkla si na tú tému čo som ti písala???)
ivi, ved presne, ze aj mne robi problem zadrzat na tych par sekund dych. ale vyskusam, dakujem
ivanka príšerka cvičíš? alebo športuješ?
JUJULA,
naučiť sa správne dýchať a relaxovať to nejde za týždeň,ver mi aj mne bolo ešte horšie zo začiatku,keď som to skúšala,ale naučíš sa to...preto každému vyhovuje aj iný interval,ja napr.nedokážem zadržať dych na 5 niekto iný bez problémov!!!
IVANKA mne sa bohovsky páči ako na záver príspevku napíšeš veľkým písmom hlavnú myšlienku :) to som ešte nevidela...ja som mala dnes hustý deň...robota, pes, plaváreň, pes, večera s kamarátom vonku a teraz som prišla...v robote desná únava, inak celkom fajn musím povedať...
ketsut, musim este raz podakovat za vsetko co si mi napisala. budem sa snazit si vziat z toho co najviac. a urcite napisem ako to so mnou ide. si zlata, prajem ti vela sil, drz sa!