Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
RNG - Mate absolutnu pravdu!!
ja som užívala doplnky a nejako mi to extra nepomohlo.
chcem sa opýtať-môže súvisieť užívanie Cipralexu s tým, že sa mi na pleti vyhadzujú bolavé vyrážky? Co s nimi robiť?Mám navštíviť kožného lekára?
Synteticke chemikalie zamoruju telo a to je nimi oslabene a nemoze poriadne pracovat, co vedie k roznym porucham.
Prirodne potravinove doplnky telo nezamoria ani neposkodia, naopak, posilnia.
A samozrejme aj suchost sliznic.Ale to robia aj vsetky antidepresiva.Nie u kazdeho sa to prejavi.Psych. lieky ovplyvnuju velmi vele pochodov v organizme a mozu sa prejavit rozlicnymi prejavmi zdanlivo nesuvisiace s danou diagnozou.Tieto lieky su v stadiu skusania a mnoho liekou uz bolo stiahnutych z trhu.
Xanax, Frontin, Neurol muju tendenciu vyvolavat suchost pokozky a tym aj rozne zapaly.U ludi ss oslabenou imunitou provokuju liekovy lupus a rozne syndromy .
Ano aj - a dá sa s tým niečo robiť,lebo je to hrozné a stále sa to šíri
samozrejme ze tym neodporucam kombinovat lubovnik s antidepresivami, lebo pri pripadnych problemoch z antidepresiv by lekari" neomylne" dali vinu na lubovnik. Ja vobec , ako ste si mohli vsimnut, neodporucam pouzivanie ziadnych chemickych liekov, na to mate vasich lekarov.
Ja tu zasadne predstavujem len potravinove doplnky uzitocne pri lieceni, nie vsak oficialne uznane za lieciva.
Ja osobne, a dost vela z mojich priatelov a rodiny, sa "neliecime", len zbavujeme neformalne chorob potravinovymi doplnkami.
Lekari to nazyvaju "spontanne vyliecenie", my vieme, ze telo s posilnenim sa dokaze vymanit z chorob aj samo, a casto ovela rychlejsie. Pricom je aj cela serias prirodnych latok, ktore su casto aj ucinnejsie, ako lieciva v boji proti roznym zdravotnym problemom.Preto si ich zvolili niektori lekari miesto farmaceutik. A ja ich rady uspesne nasledujem a sem pisem.
juliusq, uz si sa spytal sam seba, kto ho kontraindikoval a pre co.
Vsetko, co mas napisane na pribalovych listkoch je regulovane farmaceutami a tym lubovnik nevyhovuje.
V Nemecku ale robili v osemdesiatych rokoch 15 nezavislimlekari na pacientoch vyskum s hypericinom , antidepresivami a ich kombinaciami.
Hypericin zlepsil ucinnost antidepresiv, a hypericin bez antidepresiv bol este lepsi.
Nuz ale to by znamenalo hrozny utok na cely trh antidepresiv, tak sa toto velmi razne potlacilo vsade inde na svete, kde sa im to ale nepodarilo je stale Nemecko, kde sa St John Wort este stale dodnes predpisuje viac, ako synteticke antidepresiva.
seroxat som brala ale malo som z neho prisernu zapchu teraz berem Elify a som spokojna, ale vyrazky sa mi vyhodili presne oklo krku najviac,dr. mi predpisala prothazin ale z toho som otapena...ale kedze sa citim velmi dobre tie vyrazky mi az tak nevadia:-))