Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
pre Julius
aká je vaša profesia?
ja viem, že AD sa nemôžu kombinovať s ľubovníkom....
len či to bude pre mna, teda či mi pomôže...
samko r. píšeš tu dobre somariny, súhlasím s juliusom...neuvádzaj tu omylné...rudotel je návykový- benzo.
samko r. Prosim neuvadzaj ludi do omylu.Mozes im vedome poskodit!!!
Ketsut Vyskusajte Deprim ,ale az po vysadeni Cipralexu.Budte pripravena na to ze Vas lekar bude proti tomu.Je to len na Vas.Je to vase zdravie.Lekar nikdy nebude vediet co tie chem. lieky robia vo vasom tele.Vy to viete najlepsie.
Tak si otvor odbornú literatúru!!! Máš to napísané aj na obale tbl!!!
Rudotel je medazepam benzodiazepin velmi navykovy!!!!! Nema nic spolocne s lubovnikom bodkovanim.
Ľubovník bodkovaný -Trezalka obsahuje látku s názvom denný trankvilizér, čo je výťažok použitý vo veľmi účinných tbl. Rudotel. Z tejto rastliny si robiť čaj. Môže sa miešať 1:1 s Myšochvostom.
a čo by ste mi doporučili, ja som užívala rok a pol cipralex...potom som vydržala 4 mesiace bez...potom mi nebolo dobre tak som opať na štvrtke...ale mám pocit, že na niečom prírodnom, čo by mi dodalo energiu, odbúralo sčasti stres a úzkosť miernu by som dokázala fungovať...len neviem čo by som mohla vyskúšať.
trpím závratmi, pri cipralexe...a kožné problémy na pleti...mierna úzkosť, strach, stres...ale pomaly to prekonávam....
ked som neužívala cipralex bolo mi celkom dobre...ale strach, úzkosť stres som pociťovala, ale prekonávala...ale viem, že keby som užívala niečo prírodné, čo by mi len trocha pomohlo tak by som to zvládla
bigbig:Cipralex je dobre znasane antidepresivu napr.Seroxat ma velmi vela neziaducich ucinkov a je vysoko navykovy.Cipralex moze ale nemusi sposobovat koz. problemy.Je to u kazdeho cloveka ine.Stretol som sa ze napriklad Triticco sposobuje u muzov priaprizmus co u muzov sposobuje dalsie psych trauma.Inac vsetky synt.antidepresiva poskodzuju zdravie.Treba zvazit prinos nad rizikom liecby.To musi urobit kazdy sam.Lekar sa Tym nebude zaoberat.
KETSUT ja na tvojom mieste by som ten cipralex zase vysadila a skúsila sa nastaviť na niečo prírodné...neviem, či deprim alebo čo, ale proste niečo nesyntetické...
Tiež som začala s postupným znižovaním a chcem to tak spraviť
ja užívam už len štvrtinu Cipralexu, mohla by som potom brat deprim, ak by mi nebolo dobre?
inak tiež mám kožné ťažkosti na pleti, neviem čo s tým robiť.
moja diagnoza bola panická porucha- stav je už lepší, sem-tam ešte úzkosť, ktorá prejde...
myslím, že by mi už stačili len nejaké doplnky už nie AD