Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

juliusq

Pre bigbig -Urcite ano doporucujem ale treba vysadit antidepresivum podla pokynov lekara.RNG pisal aj ja som to cital npr.v Nemecku sa bezne predpisuju pri depresiach byl.lieky s obsahom lubovnika bodkovaneho.Nemiesat s benzodiazepinmi a antidepresivami moze vzniknut ser.syndrom!!!

veronika888

Depresia je dosledkom disbakterie creva!!!! Uzivam Lakteru Relax od Daflornu a citim sa opat ako Ja.Obsahuje lubovnik a bulharskeho lactobacila, cisto prirodny produkt. Doporucujem! Aj detoxikuje aj zdviha naladu. Antidepresiva zatazuju a zanasaju travenie a tak podporuju dalsi rozvoj depresie. Farmacia ma svoje zisky, doktory svoje platy a clovek? Vazne si myslite, ze syntetickymi liecivami si pomozete? Len odsuvate problemy na dalsi cas a problemy narastaju.

bigbig

pre juliusq:

chcela som sa opýtať si ten cipralex nemôže byť práve príčinou vzniku mojich kožných problémov, pretože tie dovtedy neboli. A čo s tým vlastne robiť?

doporučili by ste užívať DEPRIM aj pre tých, ktorí užívajú minimálnu dávku AD a postupne vysádzajú?

--janka--

juliusq, dakujem, pojdem jej ho kupit:-)) ale predsa len by ma zaujimalo ako proti tomu streu bojovat mozno aj tymi cviceniami, pre jej dobro, ved ked v mladom veku nezvlada "stresove" situacie, ktore este ani nie su nejako velmi stresujuce, len ona ich tak vnima, ako to bude casom?? co ak sa stane nieco vaznejsie, tazsie??:-// trosku mam o nu strach, ale zas - mozno je to len teraz v tomto veku a este je nadej, ze z toho vyrastie:-))

juliusq

Pre Janku-Skuste sa poradit doma a s Deprimom nemate co pokazit.Zvysuje serotonin tvoja sestra bude mat lepsiu naladu bude lepsie spat.Brat aspon mesiac.Je to volno predajny liek.

juliusq

Poznam cloveka ktory vysadil antidepresivum a po 15 dnoch si nasadil Deprim - lubovnik bodkovany.Bral ho asi 9. mesiacov.Jediny neziaduci ucinok ktory mal bola fotosenzibilita.Dnes neberie ziadne lieky .Presla ho uskost, strach,a ma sa podstatne lepsie.Nieco na tom bude, ze priroda sa neda oklamat.Je velmi rad a vsade hovori o(Hypericum perforatum). Samozrejme ze lekar mu to neodporucal urobit.

--janka--

juliusq, to je pravda, najhlavnejsie je zistit pricinu:-)) ale mna by zaujimalo, ked uz aj je zistena pricina a to nezvladanie stresovych situacii - ako dalej?? nejedna sa o mna, o moju sestru.. tak by ma zaujimalo ako jej pomoct.. ona je dost citlive dievca, vsetko v sebe preziva, berie si k srdcu a tak sa dost casto trapi aj pre blbosti ako je skola, nazory druhych a tak:-(( obcas ma take obdobia, ze jej byva aj zle, halava sa jej toci, sem tam spominala, ze aj srdce jej zvlastne bije alebo busi, neviem presne, aj zvykne plakat.. ale nejako si nepripusta, ze by s tym mala zacat navstevovat psychologa:-// daju sa zacat naucit zvladat stresove situacie?? napriklad ti, ktori chodite k psychologom alebo ste si vela studovala net, knihy, viete dat nejaky "recept" ako na to?? ako sa to da postupne naucit?? alebo neviete odporucit nejake stranky na internete o nejakych cviceniach, ci uz relaxacnych alebo podobne?? dakujem:-))