Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

juliusq

ketsut:Uz som pisal, ze by mala byt. Ale je to na Vas ako sa rozhodnete. Je mozne ze u Vas sa neprejavia problemy pri zmene .Ja by som ..........!!

juliusq

Ajka 84sk.Pravdepodobne niaka latka obsiahnuta v Xanaxe Vam vadi.Moze ist o pomocnu latku - monohydrat laktozy, sodnu sol dukosatu kukuricny skrob atd.Priamo na alprazolam nezvyknu byt kozne reakcie ale je to mozne.Aby ste to zistila treba zmenit lieky.Existuju u nas dostupne s rovnakou ucinnou latkov,ale inymi pomoc.latkami == Frontin a Neurol.

ketsut

pre juliusq:

lenže ja doma nemám žiadne benzo... len na začiatku užívania AD som mala a to je doba, že v svojej lekárničke už nič také nedržím.

je možné, že som mohla vydržať, ale bolo mi fakt zle....štvrtka AD nie je až taká vysoká dávka, myslím, že sa dá vysadiť.

len chcem vedieť, či môžem po vysadení hned začať užívať deprim, alebo musí byť prestávka medzi tým?

moja diagnoza- panická porucha, mierna depresia.

juliusq

RNG-Standardizovany vytazok lubovnika s alkoholom nie je vhodny pre liecbu depresie a panickej poruchy prave pre ten alkohol.

juliusq

Ketsut- neviem aku mate diagnozu a ci vam to pomoze ale beriete antidepresiva musela ste sa vratit na cipralex.Mozete mat problem preto ze ste vysadila a to moze pretrvavat aj niekolko mesiacov.Nemala ste sa vratit naspat na cipralex stvrtku.Ked sa rozhodnete ukoncit tak treba vydrzat.Viem asi ste sa citila velmi zle.Nie som zastancom benzakov ale v zlom stave sa zidu.Prave pocas vysadzovania.A co sa tyka Deprimu nemate co stratit mozete iba ziskat.

Akja84sk

Naozaj sa s tými vyrážkami nedá nič robiť aspoň to zmierniť.Ja si myslím,že lieky hore-dole striedať nieje veľmi dobré.

RNG

deprim obsahuje len hypericin.
Vytazky z lubovnika, predavane ako potravinovy doplnok, obsahuju nielen nypericin, ale aj hyperforin a ine latky, ktore pracuju subezne s hypericinom.
To tu uz v tejto teme bolo preberane NAVY-m, ktoremu Deprim nezabral ale standardizovany vytazok (alkoholicky) z lubovnika, vyrobok firmy NBTY predavany pod znackou Puritan.com Ale aj u neho to bolo len docasne, lebo jeho problem su rozne neurotoxiny, ktore mu zamoruju mozog, hlavne ortut a mozno aj toxiny z cinnosti kandidy.
Takze patril medzi tych 40%, u ktorych to nie je ciste problem serotoninu a momentalne sa odmoruje(chelacia)a bojuje tvrdo, lebo pri odmorovani sa uvolnuju toxiny a tazke kovy, ktore sa dostavaju vo zvysenej hladine z tkaniv do krvi, s krvou do mozgu a trpi na odmorovacie reakcie.
Ale zda sa, ze obcas ma uz svetlejsie dni, takze to zrejme pracuje, postupne.
S nim je cela skupina ludi, s rovnakym problemom.

ketsut

ja som užívala cipralex rok a pol- začala som tak ako mu doporučila lekárka...jedna tableta denne 10mg....postupne sa dávka znižovala..tak si myslím, že až tak vysokú dávku som neužívala a pol roka som fungovala na pol tablete, pol na štvrtke....je možné že v tele mám ešte zvyšky tohto lieku a teraz ked som začala opať brať štvrtku...

a čo ak mi deprim nebude účinkovať?
môžem teraz prestať brať štvrtku cipralexu a prejsť na deprim?

juliusq

Pre Ketsut. Davkovanie max 1 mg pocas dna. Ucinok lieku sa moze dostavit az po 2 tyzdnoch pravidelneho brania!!! Pockat aspon 14 dni aby sa organizmus zbavil metabolitov cipralexu. Predpokladam ze ho beriete dlhodobo to znamena ze sa nachadza uz aj v tkanivach a organoch vasho tela. Neberte ho skor moze dojst k interakcii.