Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ketsut,
už dávno som sa ťa chcela spýtať,že lekárka ti odporučila,že ak sa budeš cítiť zle tak dať si späť tú 1/4tabl.AD,...dobre som pochopila???Nespomenula ti skôr ako sa vrátiť k AD pri zvýšenej úzkosti užiť výnimočne benzo a keby to nemalo efekt,tak až potom AD ...aspoň tak to riešia viacerí čo vysadili AD...v najhoršom benzo a keď sa to nelepší ako posledné návrat k AD.
Máš dobrý názor,že benzo...také ani nechceš držať doma,ale hneď späť k AD neviem či je tiež šťastné riešenie.
(ahoj potvorka)
Ja som zase nepočula, že by bola vyliečiteľná hepatitída c. Možno zle počúvam, či?
Kolko dostavas za reklamu na bulharske probiotika si dealer? Este som nepocula ze probiotika vyliecia depresiu.
Viete ze depresie uzko suvia s disbakteriou v crevach? Disbakteria 3. 4. stupna sa vacinou prejavi navonok ako depresia. Staci odstranit toxicky balast z criev. Jedinecne v tom su bulharske rastlinne probiotika. Maju niekolkonasobne vyssiu prilnavost ku crevam, ako probioticke bakterie, kt. mame v crevach. Pomahaju aj s vyliecenim hepatitidy B a C. Dlhodobe skusenosti maju prave Bulhari.
Ahoj Ketsut,
nikomu neberiem jeho názor,určite je lepšie vyhýbať sa chemic.liekom,ak je to možné...,ale ak máš dobrý vzťah s psychiatričkou konzultuj to aj s ňou,...nech ti povie čo si o tom myslí a som zvedavá čo ti odpovie,...ak by mala tvoju diagnózu akou liečbou by to riešila.Veľmi by ma to zaújimalo,pa!!!
Ketsut: Problem vidim iba v tom ze cipralex neovplyvnuje iba serotonin a je to dost silny liek preto to male davkovanie do 20 mg denne.Je 2 x silnejsi ako jeho brat citalec ktory ovplyvnuje iba serotonin.Netreba sa unahlit a postupovat 2 tyzdne pauza a potom sa rozhodnut.Treba ale vydrzat to vysadenie cipralexu.Bude to tazie obdobie ale da sa.Mne sa zda ze mate aj psych zavislost a s tou treba zabojovat.Mozna sa mylim,cas ukaze.Drzim palce.
ketsut....prepac za to ch:)) uz som unavena nevnimam okoloie poriadne:)
ketschut ...ked horsie mi nieje praveze som nemala od vtedy este ani jeden atack...ale neni mi ani horsie tak co ja viem normalne.... je to ok?? ale mam pocit ze sa mi zhorsuje RKP...
myslím, že tie bodky a za nimi vykričíky znamenajú, že by ste neváhali....teda aspon ja som to tak pochopila.
ja by som to vyskúšala, nemám tým čo stratiť....treba prestávku aspon dva týždne píšete...a potom začať deprim a účinok by mal nastať po dvoch týždnoch...v prípade, že by mi bolo rovnako, alebo nebolo lepšie tak sa opať vrátiť k AD?
bezmocná:
každý organizmus reaguje inak.
juliusq... chcem sa opytat uz asi tyzden beriem AD. cipralex moja diagnoza panicka porucha a k tomu mam este RKP... ked som sa pytala ako mi bude ked budem brat AD tak mi pisali ze prve tyzdne zle no mne bolo zle len asi dva dni a teraz nepocitujem nijaku zmenu myslim teda k horsiemu.... je to signal ze mi nezaberaju alebo co???