Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ketsut: Riadit sa pribalovym letakom .Vychadzam s toho ze ste pravidelne brala cipralex tak bolo by vhodne brat aj Deprim pravidelne.Neprekracujte davku 1 mg 24 hodin to jest 3 tabletky.
pre juliusq:
ja som rozhodnutá to vyskúšať, dnes som si v lekárni kúpila deprim...je na nom uvedené užívať jednu tabletu tri krát denne.
píšete, že je potrebné ho užívať pravidelne, až kým sa utvorí hladina a potom ako postupovať, či stále jednu tabletu trikrát denne?
sú aj nejaké vedľajšie účinky pri užívaní deprimu?
moja zena berie st Johns Wort len vtedy ked ho potrebuje a to narazovu davku, vyssiu nez pravidelne branie. A zaberie do 2 hodin a ucinok trva asi 6 az 8 hodin, Dovtedy je obvykle po strese a telo nespotrebuje v klude tolko serotoninu, takze netreba brat nic na zvysovanie hladiny.
Zriedkavo si da druhu 900 mg davku( obsahuje 3 mg hypericinu, 30 mg hyperforinu a ine latky z lubovnika, ktore napomahaju ucinku uvedenych aktivnych latok) a potom casto aj tyzden neberie nic.
Upozornenie, tie narazove davky sa nesmu brat dlhsie, ako dva dni(3x900 mg denne obsah 0.3% hypericin, 3% hyperforin plus ine, sprievodne, pri alkoholickom vytazeni)
Pri sustavnom predavkovani narazovymi davkami uz po dvoch dnoch moze nastat privysoka hladina serotoninu=serotoninovy syndrom
ivana4837 Niektore lieky sposobuju prehriatie organizmu mozna preto stale zvysena teplota a infekty .Urcite sa zbavit aspon jedneho druhu lieku.AD a benzo to robia .Velmi dlho beriete chem .jedy a to neviem v akych davkach.
Ketsut: Dodrzat prestavku a potom zacat s Deprimom. Je to len na Vas.Dajte vediet ako ste sa rozhodla.Deprim brat pravidelne musi sa vytvorit hladina.
pre juliusq:
tak predovšetkým by som chcela povedať, že tie štyri mesiace som bojovala si nedať AD a to mi bolo všelijako...chcem podotknúť....
možno ste zle pochopili, čo som chcela povedať, ja by som bola aj bez AD, ale ked mi je zle, tak by som potrebovala si dať niečo na zlepšenie stavu, na to mať energiu, nebyť sklúčená, bez nálady...
nemusím stále niečo užívať, ale dať si len vtedy ked mi bude zle...ale benzo nechcem....ivanka, nechcem sa stať závisláčka!!!! tieto lieky nechcem, radšej budem prekonávať stavy inak.
preto som sa vás pýtala, či má byť prestávka medzi AD a deprimom dva týždne, nech sa organizmus trocha spamatá...a potom začať s deprimom....a chcela som sa opýtať ako či len niekedy, ked mi bude zle, alebo pravidelne...v akých dávkach....nakoľko s týmito liekmi nemám skúsenosť a nebudem šokovať organizmus to je pochopiteľné.
chcela som len radu, od vás a teda či by to bolo možné v prípade mojej diagnozy prejsť na deprim.
dakujem!
RNG Odbornici tvrdia ked ma niekto autoimunitne ochorenie lupus atd. ze nie je dobre posilnovat imunitu lebo este viac sa zblazni imunitny system v tele cloveka. Mohol by si mi povedat svoj nazor. V NURCH (Narodny Ustav reumatickych chorob) to zakazuju ZE TO MOZE AKTIVOVAT VZPLANUTIE CHOROBY.
Ivana 4387 Napiste mi co teraz uzivate ake antidepresivum ake benzo ako dlho a ake davkovanie.
Ivana, samozrejme ze znizena imunita, caste nakazy kazia funkciu celeho tela, co sa moze prejavit aj na psychike. Napr jeden z dost castych dovodov vytvarania neurotoxinov v tele su rozne hnilobne procesy a posobenie kandidy v crevach
Imunitu si treba zvysit, kandidu vyhubit a nasadit do criev probiotika, ktore dalej sami vyrabaju hromady obrannych latok, az 70% vsetkych , s ktorymi telo nici rozne nakazy.
Kedze si brala dlhsi cas plno liekov, dobre je si telo aj precistit enzymatickym cistenim, pripadne chelaciou a absorbciou(ovocne kyseliny, cilantro, ALA, DMSA, aktivne uhlie, bentonity, zeolity), lebo nakazy a znizena odolnost tela mozu byt spojene aj so zamorenim(tazke kovy, pesticidy)
Ja som tu velmi casto tvrdil ze rozne problemy v tele maju povod v zhorsenom traveni, cim sa telo oslabi, regeneracia a obrana poklesnu a rozne problemy automaticky nasleduju.
Na napravenie travenia treba kyseliny, enzymi, extra vlakniny a probiotika.
Otázka na RNG a juliusq,
chcem Vás poprosiť o radu,nakoľko som už zúfalá...má aj človek čo užíva AD a benzo 8,5 roka a nevidí žiadne zlepšenie pokúsiť sa postupne vysadiť chemic.lieky a skúsiť napr.ten Deprim
+ mám vo svojich 37rokoch za sebou dve operácie obličky,potom bol 5rokov pokoj a posledné 2roky zas neustále infekty moč.mechúra beriem často antibiotiká v malých dávkach,lebo už by ma vystrelo keby boli vyššie a doplnky vo forme brusnís..ale???...stav sa nelepší...,aby toho nebolo málo mala som 3x helicibacter pylori a časté hnačky-tie sa snažím riešiť probiotikami.Všetky moje zdravot.problémy spájam so psychikou.
Prosím o radu oboch,vopred ďakujem!!!