Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahoj Ketsut,
tí hlúpi ľudia nechodia len na toto fórum!!!V živote sa bohužiaľ treba stretávať aj s nimi...,ale ako sme už hovorili,...treba ich ignorovať,keď im to dobre robí nech sa uvoľnia!!!
Skoro sa uzdrav a napíš mi aké užívaš tie doplnkové vitamíny,spomínala si aj šumivé magnézko(v čom je lepšie od obyčajného)???Ja beriem probiotiká,brusnice na urol.probl.,omega 3mastné kyseliny (majú vraj dobrý vplyv na hladinu serotonínu) a ešte chcem,aby si mi odporučila vhodné zo skupiny B a C,pa!
AHOJ MIA!!!
Dúfam,že ti to pôjde na tých korčuliach,...ja som to tu už spomínala,minulý rok som si požičala od mojej dcéry a skoro som dolámala seba aj korčule.Som celkom športový typ-basket,kalanetika,lyžujem,aj korčule na ľad mi nerobia problém,ale toto mi nehrozí a všetkým ktorým to ide v dobrom závidím...
Ja idem cvičiť PILATES,skús to aj ty,to môžeš aj doma,kedykoľvek pri malom a Ketsut vraví,že sa naučí človek pri tom správne dýchať a dodáva to veľa energie,pa!!!
Ketsut tak trochu sa tych korcul bojim ale chcem zacat nejaky sport...mozno aj to mi pomoze...nechcem len sediet doma a cakat kedy mi bude lepsie...
ketsut prajem ti skore uzdravenie...
a ešte so mchcela, nespavosť sa mi objavila narodení syna, nespával do 3 rokov a aj by som vtedy tak spala...
juliusq mala som rôzne preparáty, melatonín, treba to však obmieňať lebo potom neúčinkujú , niekedy mi nič nezaberie , mám doma ako poistku Zopiclon keď som už veľmi unavená, niekedy som už nespala aj 4 noci, chodím homeopatičke ale zatiaľ beviem nič nevidím , možno trochu zlepšenie, poraď mi čo mám ešte skúsiť prosím ... ďakujem krásne
teraz som nebola týžden mia na korčuliach, ale určite pôjdem ked sa vyliečim.
vieš čo mia som chorá, užívam antibiotiká, som PN.
no si odvážna-že korčule, ale ja ti fandím, budem rada, ak ti to pôjde, len sa nedolám prosím ťa. sa najskôr nauč tam kde je bezpečne a možeš sa chytiť, a daj pozor na nerovnosti terénu, kamienky.
uvidíš ako ti bude dobre, ak ti bude tento šport vyhovovať uvidíš ako sa budeš cítiť dobre a získaš energiu.
ahoj ketsut...dnes mi je celkom na nic...ale nevzdavam to...chvalabohu aspon ten stary uz nerype,uz pochopil ze mi je ozaj zle...a tebe ako sa dari??? a co korculovat sa este chodis??.:))inac aj ja uz zacinam uvazovat ze si tie korcule kupim.:))
ahoj mia, ako sa ti darí?
myslim tym cmeliaka