Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ivana4837

Ahoj Ketsut,

tí hlúpi ľudia nechodia len na toto fórum!!!V živote sa bohužiaľ treba stretávať aj s nimi...,ale ako sme už hovorili,...treba ich ignorovať,keď im to dobre robí nech sa uvoľnia!!!

Skoro sa uzdrav a napíš mi aké užívaš tie doplnkové vitamíny,spomínala si aj šumivé magnézko(v čom je lepšie od obyčajného)???Ja beriem probiotiká,brusnice na urol.probl.,omega 3mastné kyseliny (majú vraj dobrý vplyv na hladinu serotonínu) a ešte chcem,aby si mi odporučila vhodné zo skupiny B a C,pa!

AHOJ MIA!!!

Dúfam,že ti to pôjde na tých korčuliach,...ja som to tu už spomínala,minulý rok som si požičala od mojej dcéry a skoro som dolámala seba aj korčule.Som celkom športový typ-basket,kalanetika,lyžujem,aj korčule na ľad mi nerobia problém,ale toto mi nehrozí a všetkým ktorým to ide v dobrom závidím...

Ja idem cvičiť PILATES,skús to aj ty,to môžeš aj doma,kedykoľvek pri malom a Ketsut vraví,že sa naučí človek pri tom správne dýchať a dodáva to veľa energie,pa!!!

mia23

Ketsut tak trochu sa tych korcul bojim ale chcem zacat nejaky sport...mozno aj to mi pomoze...nechcem len sediet doma a cakat kedy mi bude lepsie...

Lea 02

juliusq mala som rôzne preparáty, melatonín, treba to však obmieňať lebo potom neúčinkujú , niekedy mi nič nezaberie , mám doma ako poistku Zopiclon keď som už veľmi unavená, niekedy som už nespala aj 4 noci, chodím homeopatičke ale zatiaľ beviem nič nevidím , možno trochu zlepšenie, poraď mi čo mám ešte skúsiť prosím ... ďakujem krásne

ketsut

vieš čo mia som chorá, užívam antibiotiká, som PN.
no si odvážna-že korčule, ale ja ti fandím, budem rada, ak ti to pôjde, len sa nedolám prosím ťa. sa najskôr nauč tam kde je bezpečne a možeš sa chytiť, a daj pozor na nerovnosti terénu, kamienky.
uvidíš ako ti bude dobre, ak ti bude tento šport vyhovovať uvidíš ako sa budeš cítiť dobre a získaš energiu.

MIA23

ahoj ketsut...dnes mi je celkom na nic...ale nevzdavam to...chvalabohu aspon ten stary uz nerype,uz pochopil ze mi je ozaj zle...a tebe ako sa dari??? a co korculovat sa este chodis??.:))inac aj ja uz zacinam uvazovat ze si tie korcule kupim.:))