Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Dobrý deň juliusq, zopiclon si dávam len štvrťku, a to iba niekedy, keď nič iné nepomáha ... Hypnox som mala ale nič moc, lepší bol melatonín , a zistila som ,že nemôžem večer cvičiť lebo potom nespím.
Ketsut:
Imunactiv od firmy Walmark sa dobre predava ludia si ho chvalia a neobsahuje vapnik co vam netreba. Stoji okolo 10 eur.
v lekárni sa dajú bežne kúpiť tie vitamíny...neviem koľko presne stoja.
ivanka, vieš mne tie lieky ešte včera miešali a večer mi ich doniesli, dnes kukám pribalové letáky na čo sú určené, ktoré.
včera som si dala len tie antibiotika na tvár a máš pravdu, to bude nejaká dávka ako pre koňa, ked mi bolo z nich tak trochu čudne, ale v letáku je písané, že človeku tak môže byť. dnes som si tie vyrážky ešte raz potrela a už nič, možno to bola len včera taká prvá reakcia.
cítim sa ale choro, taká som slabá.
tie antivirotika sa informujem u lekárky - idem zavolať jej.
Ketsut,
pozerala som ten doplnok od firmy Jamienson Stressase-90 tabl.cena=12,61 EUR cez inter.nákup prírodná lekáreň,je to ono...,alebo kde to ty kupuješ a za akú cenu.
Pre mňa je hrozné,keď mi dajú k AD slabú dávku ATB,lebo pri vyšších dávkach mi je na skapanie a tie ATB na kožné vyrážky sú zvyčajne dosť silné a ešte ty máš k tomu aj tie antivirotiká,fakt to radšej konzultuj s lekárom,lepšie mu zavolať ako si zbytočne ublížiť!!!
pre juliusq:
ja to viem a budem sa informovať u lekárky.
to antibiotikum je určené na lokálne použitie, ktoré nesúvisí s herpesom.
a liek na herpes, ktorý mi lekárka predpísala je silný - hlavne záťaž na pečeň, spôsobuje nespavosť, nevoľnosť....
inak čo vy doporučujete na posilnenie imunity?
Ketsut:
Moje informacie su rozporuplne k uzivaniu vasich liekov a preto sa nebudem k tomu vyjadrovat. Je to tazke a individualne. Bolo by dobre zavolat lekarke a informovat ju. Viete antidepresivun, antivirotikum a este aj antibiotikum je silna kombinacia. Herpes mame vsetci v organizme ale ked je oslabena imunita vtedy zautoci.
Prijemny den.
Ahojte.Tak ja idem zajtra po vyše dvoch mesiacoch do práce a priznám sa mám trošku obavy ako to zvládnem robím v supermarkete a je tam dosť veľký stres tak ktovie čo to spraví somnou.Chcem sa opýtať či ste aj vy boli tak dlho na PN,či aj dlhšie a ako to bolo ked ste nastúpili do práce po takom dlhom čase.
pre ivanka:
bola som tam aj s dcérou ivanka a uplne som na to zabudla jej to pripomenúť.
Lekárka zastupovala ešte inú kožnú a bola nervozna, nič nehovorila len ma pozrela a už som mala v ruke recepty a potom ešte malej ošetrovali bradavice na rukách, tak fučala ako ju to zaťažuje ešte aj s dieťaťom, tak som na to uplne zabudla.
Inak mi predpísala ešte aj antibiotiká na tvár a v noci mi bolo na nič z toho. V nežiaducich účinkoch je jedna vec, že zmeny srdcového rytmu. A šuch ja v noci, tak blbé stavy.
Ivanka, čo sa týka vitamínov: používam od Jamienson - Stressase tie obsahujú B a vit. C. Čo sa týka magnézia dávam si radšej šumivé to mi robí dobre z času na čas na noc hlavne, cez den si nedávam, lebo mám nízky tlak a magnezko mi ho ešte viac znižuje.
pre juliusq:
išla som s kožnými problémami ale počas víkendu sa mi na chrbáte utvorila skupina pálivých a svrbivých vyrážok.
Lekárka povedala, že to mám pasový opar - herpes. Predpísala mi ZOVUDEX.
Ahoj Ketsut :-),
možno je to človek čo iba sleduje a potom sa takto odreaguje,ale keďže niektorí ľudia sú fakt zlí,môže to byť aj osoba čo bežne prispieva a ešte sa zabáva pod inými prezývkami,ale kašlať na to,raz si povedala-nech si vypichne oko!!!Napíš mi potom niečo o tých doplnkoch čo som sa ťa pýtala,pa!!!
(mojko upozornila si lekárku,keď ti predpisovala tie antivirotiká,že užívaš AD???Ja vždy,keď mi idú niečo nové predpísať poviem pre istotu všetky lieky aké užívam.)