Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

juliusq

Pre Lea 02:

Dobry den!
Ak Vam zabera Zopiclon, ale neberiete ho pravidelne, myslim ze s tym by nemal byt problem.
Ale samotna tableta ma 7,5mg. Vy mozete vyskusat rozpolit si ju, ako vam zaucinkuje. Ved naco brat celu, ak vam rovnako dobre posluzi aj polovica, pripadne stvrtina.
Staci vyskusat, uvidite, co sa bude diat.
Tieto Z-tablety su navykove, preto je treba byt opatrny pri ich uzivani.

Celkom fajn a ucinny je Hypnox, nenavykovy liek, ktory ulahcuje zaspavanie, obsahuje rastlinne extrakty. Je to extra silna prirodna zmes, nesmie sa prekracovat denna odporucena davka, to je jedna tableta. Tiez je vhodne vyskusat najprv polovicu, ak nezaucinkuje, tak skusit celu.

juliusq

Vápnik stimuluje elektrické vybíjanie nervov. Stimulácia nervových impulzov je prvoradým problémom pri užívaní vápnika spolu s benzodiazepinom alebo antikonvulzívom.

Klinické testy dokázali, že blokovanie vápnika môže človeka ochrániť pred niektorými z najhorších abstinenčných príznakov benzodiazepinu.

K vedľajším účinkom spôsobeným vápnikom pri užívaní benzodiazepinu alebo antikonvulzíva patria:

Hyperkinéza: abnormálny nárast svalovej činnosti, nadmerná aktivita, hlavne u detí.
Hypertermia: nezvyčajne vysoká teplota tela.
Nadmerná agresívnosť.
Audiogenetické záchvaty: záchvaty spôsobené hlasnými zvukmi a hlukom.
Zvýšená úzkosť.
Psychóza.
Stuhnutie okolia úst.
Znecitlivenie v končatinách.
Problémy s dýchaním.
V žiadnom prípade neužívajte potravinový doplnok s vápnikom v iónovej forme, keď beriete benzodiazepin alebo antikonvulzívum.

Niekoľko pacientov a lekárov kontaktovalo Cestu späť s otázkami ohľadne vápnika. Niektorí majú námietky voči tejto časti programu.

Návrh: Ak užívate potravinový doplnok s vápnikom a trpíte úzkosťou, neberte tento doplnok tri dni a sledujte, či úzkosť ustúpi alebo výrazne utíchne. Ak sa zníži, nemáme sa už o čom baviť. Ak úzkosť zostane na rovnakej úrovni, nespôsobuje ju vápnik a môžete ho naďalej užívať!

Ivanka toto je clanok o vapniku.

ketsut

pre ivanka:

môj názor je taký, že je tu osoba, ktorá ma riadne nemôže vystáť, neviem aký ma na to dôvod, ale má ho a riadny. nepíše o sebe nič len sleduje.

a adresovala mi už nejaké štipľavé poznámky nedávno ale aj pozitívne a reaguje tu pod viacerými prezývkami---- to je môj názor a nejdem sa tým vôbec zaoberať a ani reagovať. aj ignorácia je forma komunikácie!

juliusq

pre ivana4837:

Dobre rano!
Suhlasim s Vami, nadej zomiera posledna. A co sa tyka lekara, je treba sa ozvat, povedat mu, lebo ak pacient mlci, mysli si ze je vsetko OK.

Zla sprava je, ze tie problemy, ktore opisujete, moze sposobovat prave Xanax. Bolesti klbov a zubov, chrbtice. Je to sposobene prave tym, ze odburava jednotlive mineraly. Pre Vas je to o to nevyhodnejsie, ze mate zrejme intoleranciu na laktozu. Je treba navstivit imunologa-alergologa, aby vas otestoval. Dokonca Xanax obsahuje vysoky podiel monohydratu laktozy.
Pytal som sa aj dcery, ktora pracuje ako magistra v lekarni, sama mi potvrdila, ze najlepsie je zbavit sa benzakov a ostat pri AD, samozrejme, ak su spravne nasadene. Vtedy sa znizuje potreba uzivania benz., sama by ste to citili.
Niektori pacienti sa vsak liecia iba benzodiazepinmi, pretoze s AD sa im prejavuje vacsina neziaducich ucinkov, co je v terapii nepripustne.
V tom pripade existuje sposob znizovania benzo-vdaka studii pani profesorky Ashton Heather, vola sa Valium substitucna metoda, zalozena na principe prechodu z benzo s kratkym polcasom rozpadu (napr. Xanax) na benzo.s dlhym polcasom a aktivnymi metabolitmi (diazepam).

Vidite sama, ze je viacero rieseni, ako sa pohnut dalej. Len sa netreba vzdavat, mate pre koho zit, mate dve deti, ktore Vam urcite robia radost.

Zelam Vam pekny den. Juliusq

ivana4837

JULIUSQ,

ďakujem za Vaše rady a povzbudenie,že sa netreba vzdávať,...bola som presvedčená,že kto bral benzáky vyše 8rokov nemá už šancu nikdy žiť bez nich!!!

Všetko vždy presne popíšem lekárovi ako som to napísala Vám,tento týždeň si idem pre lieky a tomu verte,že tento raz budú moje otázky dosť priame,vždy som voči ľuďom slušná a mám ku každému úctu,ale ak sa niekto so mnou zahráva,nehovoriac o mojom zdraví dokážem byť veľmi zlá!!!

Prekvapilo ma,že ste našiel v článku miesto kde vraj vápnik môže u niekt.ľudí spúšťať PP a ja som ho brala veľa rokov...,mám 37rokov a deti vo veku 18 a 16 a po oboch pôrodoch ma veľmi začali bolieť kolená,chrbtica,problémy so zubami,nechty sa totálne lámali,atď.,...začala som pravidelne dopĺňať vápnik,lebo mlieko a mliečne výrobky mi robia dosť problémy.

Posledná otázka čo považujete Vy za väčšie zlo AD,alebo benzáky???

S pozdravom

Ivana

ivana4837

JULIUSQ,

ďakujem za Vaše rady a povzbudenie,že sa netreba vzdávať,...bola som presvedčená,že kto bral benzáky vyše 8rokov nemá už šancu nikdy žiť bez nich!!!

Všetko vždy presne popíšem lekárovi ako som to napísala Vám,tento týždeň si idem pre lieky a tomu verte,že tento raz budú moje otázky dosť priame,vždy som voči ľuďom slušná a mám ku každému úctu,ale ak sa niekto so mnou zahráva,nehovoriac o mojom zdraví dokážem byť veľmi zlá!!!

Prekvapilo ma,že ste našiel v článku miesto kde vraj vápnik môže u niekt.ľudí spúšťať PP a ja som ho brala veľa rokov...,mám 37rokov a deti vo veku 18 a 16 a po oboch pôrodoch ma veľmi začali bolieť kolená,chrbtica,problémy so zubami,nechty sa totálne lámali,atď.,...začala som pravidelne dopĺňať vápnik,lebo mlieko a mliečne výrobky mi robia dosť problémy.

Posledná otázka čo považujete Vy za väčšie zlo AD,alebo benzáky???

S pozdravom

Ivana

ivana4837

MIA,

ešte som zabudla,ja si myslím,že si to zle pochopila "čmeliak" to podľa mňa myslel v dobrom,...ale ten mudrc čo napísal upozornenie: bruniak,bručiak=ketsut,ten by sa mal zamyslieť o čo mu vlastne ide,ale možno sa lepšie teraz cíti...som rada,že ketsut pochopila,že treba mať v paži takýchto ľudí!!!