Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
No, mozno Arnostovi nadavate, ale ... viac menej je to podla mna tak, ako napisal. K tomu som dospel i ja, a taketo problemy mam.
pre leu ďakujem krásne ...
invalidny ti musia priznat na zaklade posudku od psych. ale nerozumiem ako si prisla na to ze si zrela na invalidny dochodok? nemozes to vidiet tak cierne, neboj lieky ti casom zaberu a vratis sa do normalneho zivota, treba si verit. ja trpim na pp uz vyse 10 rokov, stavy mam dodnes vselijake tak ta viem pochopit.
Lea polopatisticky vysvetlene:
dysnystaxis-slaby spanok
insomnia-nespavost
Dyscoimesis-porucha zaspavania
hyposomnia- chorobná nespavosť
afektivna instabilita-nevyrovnanost, nestalost, neklud
atypicka depresia-depresia nestandardna, s odchylkami, tj kde nemas len pochmurne stavy ale napr.vies byt aktivna, tesit sa zo zivota, nechudnes, nemas nedostatok energie atd.
refraktilita na hypnotika - ze ti lieky nezaberaju, su neucinne
zufala - ja to citim rovnako :( tiez sa každý den necitim dobre, motaky hlavy, stavy na odpadnutie, busenie srdca, pichanie na hrudniku, stazene dýchanie a to mam len 27 rokov, PP mam od 21 ked osm ju dostala, musela som dat vypoved, nebola som schona nic robit, situacia sa docasne vyriesila tým, že som otehotnela a ostala doma na rodicovskej dovolenke, lenze ta mi uz konci a ja mam hrozny strach, vacsina ludi mi neveri, mama si mysli, že som leniva a nechce sa mi robit, manzel ma chape, ale si mysli, ze mi chyba pohyb, viac spanku, vitaminy atd. proste kto nezazil neuveri a tej invalidky sa desim, mame hypoteku, potrebujeme 2 prijmy a ostat na invalidke za par korun noneviem si to predstavit, je mi casto do placu, lebo takto zit je hrozne tazke
ahoj zufala..v prvom rade si nic nevycitaj..nie si leniva len nevladzes,pretoze uzkost obera o vsetku energiu..na dochodok sa s touto diagnozou nedostanes..to by si musela mat bud depresiu alebo dystymiu..mam to iste a rovnake priznaky ako ty ale uz 14rokov..uplne ta chapem ako sa citis hlavne v tej praci..pretvarovat sa,ze ti nic nieje a prezivat pri tom peklo..hlavne si nic nevycitaj..ale nesmies sa opustit a bojovat tu nic nepomoze len sa tomu nepoddat a ist dalej..ja som teraz skoncila pn a to som bola rok..teraz som nezamestnana..no a co!!!ked raz nemozem tak nemozem..mne pomaha viera v boha..casta spoved a ruzenec..skus..viem je to neskonale tazke ale povedz si,ze su aj ludia.ktori su na tom ovela horsie a zit musia..drzim prsty moja..dufa,ze mas oporu doma to je hlavne...cmuk..
kelly nenašlo mi tie slová
kelly zadala som ich presne z lekárskej správy
Lea O2,
cudzie pojmy si zadala niektoré nesprávne a ak ich zadáš v správnej forme do googlu nájdeš odpoveď,alebo použi slovník cudzích slov,ktorý ponúka google...
RNG a vedel by si aj toto :
psychogenizácia
aktuálne discoimesis
dysnystaxia
hyposomia
insomnia
refraktilita na hypnotiká
afektívna instabilita
a atypická depresívna porucha