Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ivana4837

pre kubko2o:

sama musíš vedieť či si urobila dobre,lebo iba ty vieš ako sa cítiš a ak si schopná zvládnuť to sama je to určite lepšie ako lieky a hospitalizácia.Ak sa tvoj stav zhorší vždy máš možnosť začať liečbu,ale psychoterapia ti ublížiť rozhodne nemôže.

DRŽÍM PALCE!!!

kubko2o

ja by som potrebovala vediet ci som urobila dobre vcera mi b olo nanic a lekarka ma poslala na hospitalizaciu ja som si vsetko premyslela a liecbu som odmietla chcem ist na tuto bestiu sama

ivana4837

sorry,až potom som si všimla ako som už napísala predošlý príspevok,že sa dá otvoriť na Teba emailový kontakt,pa!

ivana4837

ahoj shosa26,

nie je problém,ale pošlem ti ho na Tvoju e-mailovú adresu,lebo ja mám takú super adresu=tzv.kompletku "meno+priezvisko", už by mi stačilo potom poslať len adresu a toto je predsa len anonymné diskusné fórum,pa!

shosa26

ahoj Ivana 4837, mohla by si mi dat na seba mail? bola by som rada keby som mohla s tebou porozpravat konkretnejsie, sukromnejsie.dakujem

ivana4837

pre myska1D:

nevadí,že vonku je zima,ale potrebuješ ísť každý deň von,hoci iba na pár minút...vidíš zasa máš dôvod,ktorý si si stanovila prečo nechodiť von,ale ak je chladno stačí sa predsa teplo obliecť,pre všetkých ľudí o nás nehovoriac majú prechádzky blahodárne účinky (pohyb a čerstvý vzduch).Moja aj keď sa budeš cítiť unavená prinúť sa a prejdi len pár metrov,ale hlavne nezostávaj doma,viem prečo to hovorím!!!

Ja len,aby som nemusela chodiť von som si vždy predtým našla nejakú výhovorku,raz to bolo zlé počasie,potom som sa necítila dobre...skrátka vždy niečo...

myska1D

IVANA

To máš asi prevdu izplujem sa od sveta ale pomalinky to skúšam ísť niekde aj teraz sme boli na východe zapáliť sviečky prišli sme v sobotu domov držím sa manžela a pomalinky ja len dúfam že to päjde k lepšiemu.Ja om hladala niekoho či má niekto takúto istú diagnozu ako ja a či niekto trpí tak ako ja.Teraz sa poriadne nedá ísť ani vonku dade posedieť je zima tak budem zas stále zatvorená kím nepríde jar a slnko mám velmi rada slnečné lúče ako ekby my dodávali energiu nemám rada ked ej zamračené a prší.